LA LIGA

Με Γκαλέτι και Ιμπαγάσα η τελευταία νίκη της Ατλέτικο στο "Camp Nou"

Με Γκαλέτι και Ιμπαγάσα η τελευταία νίκη της Ατλέτικο στο "Camp Nou"

Ούτε την Τετάρτη πανηγύρισε τη νίκη στο "Camp Nou" η Ατλέτικο. Η τελευταία εκτός έδρας νίκη επί της Μπαρτσελόνα ήταν πριν από 10 χρόνια, τότε που στους "κολτσονέρος" έπαιζαν οι Λουσιάνο Γκαλέτι και Αριέλ Ιμπαγάσα. (video)

Η Ατλέτικο έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το "Camp Nou", στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για την 5η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, το οποίο σίγουρα δε θεωρείται κακό αποτέλεσμα.

Ωστόσο για να βρούμε νίκη των "κολτσονέρος" στην έδρα της Μπαρτσελόνα, πρέπει να πάμε δέκα χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα, στις 5 Φλεβάρη του 2006, όταν η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας νίκησε αυτή της Βαρκελώνης με 3-1. Έκτοτε μετρά 5 (μαζί με τη χθεσινή) ισοπαλίες και 11 ήττες.

Μάλιστα, σε εκείνο το ματς για λογαριασμό της Ατλέτικο έπαιζαν οι Λουσιάνο Γκαλέτι (μετέπειτα ποδοσφαιριστής των Ολυμπιακού κι ΟΦΗ και scout των "ερυθρολεύκων" με περιοχή αρμοδιότητας τη Νότιο Αμερική) και Αριέλ Ιμπαγάσα (μετέπειτα ποδοσφαιριστής των Ολυμπιακού και Πανιωνίου και νυν βοηθός τεχνικού των "ερυθρολεύκων").

Παρόντες στον αγωνιστικό χώρο στο ματς της Τετάρτης - σε σχέση με το προ δεκαετίας εκείνο - τέσσερις παίκτες. Οι Λιονέλ Μέσι και Αντρές Ινιέστα από την Μπαρτσελόνα, ο Φερνάντο Τόρες κι ο Γκάμπι από την Ατλέτικο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ράικαρντ): Βίκτορ Βαλδές, Σιλβίνιο, Πουγιόλ, Ολεγκέρ, Ράφα Μάρκες, Φαν Μπόμελ (46' Ζουλί), Ινιέστα, Γκάμπρι, Ντέκο, Μέσι (46' Εθκέρο), Λάρσον (Φαν Μπρόκχορστ)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ (Πέπε Μούρθια): Λέο Φράνκο, Περέα, Μολινέρο, Αντόνιο Λόπεθ (90' Γκαρθία Κάλβο), Πάμπλο Ιμπάνιεθ, Λασέν, Πετρόφ (75' Γκάμπι), Γκαλέτι, Μάξι Ροντρίγκες, Ιμπαγάσα (85' Κόλσα), Φερνάντο Τόρες

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ