LA LIGA

Φουλ επίθεση Ρονάλντο και Αρμπελόα κατά Πικέ

Φουλ επίθεση Ρονάλντο και Αρμπελόα κατά Πικέ

Ο Πικέ τρόλαρε μέσω twitter τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αποκλεισμό από την Κάντιθ, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Άλβαρο Αρμπελόα να δίνουν "πληρωμένη" απάντηση έστω κι ετεροχρονισμένα.

Η νίκη επί της Μάλμε επανέφερε την ηρεμία, τρόπω τινά, στη Ρεάλ μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Copa del Rey - από την Κάντιθ - λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Ντενίς Τσέρισεβ.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, τρόλαρε και πίκαρε τη "βασίλισσα" για το κάζο στο οποίο υπέπεσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Έστω και με μερικές ημέρες καθυστέρηση, οι "μερένγκες" απάντησαν στον Πικέ με τις δηλώσεις των Κριστιάνο Ρονάλντο και Άλβαρο Αρμπελόα μετά τη νίκη επί της Μάλμε, για την 6η αγωνιστική του Champions League.

"Τον Πικέ θα τον δω κάποια ημέρα στο Κλουμ ντε λα Κομεντία (ισπανική χιουμοριστική εκπομπή) να μιλά για τη Ρεάλ. Τα τελευταία δέκα χρόνια της Μπαρτσελόνα δεν θα ισοφαρίσουν την ιστορία της Ρεάλ", υποστήριξε ο Άλβαρο Αρμπελόα σε σαφώς ειρωνικό τόνο για τον συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Ισπανίας μετά την αναμέτρηση με τη Μάλμε.

Ο πρώην συμπαίκτης του Πικέ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν αστέρας των "μερένγκες", Κριστιάνο Ρονάλντο, κινήθηκε σε σαφώς πιο ήπιο τόνο: "Δεν αξίζουν σχόλια, δεν θα του δώσω δωρεάν δημοσιότητα"

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πικέ προκαλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης με τις δηλώσεις του. Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα εκφράζει κατά καιρούς ανοιχτά της απόψεις του για τους "μερένγκες", με αποτέλεσμα να γίνεται δέκτης έντονων αποδοκιμασιών σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση της "φούρια ρόχα".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ