LA LIGA

Κόντρα Πικέ - Ράμος για τη διαιτησία της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ

Voetbal, Barcelona - Real Madrid,  Primera Division, seizoen 2015-2016, 02-04-2016,   Sergio Ramos and Pique., HOLLAND ONLY
Voetbal, Barcelona - Real Madrid, Primera Division, seizoen 2015-2016, 02-04-2016, Sergio Ramos and Pique., HOLLAND ONLY MARCA

Ο Ζεράρ Πικέ διαμαρτυρήθηκε μέσω αποκομμάτων από εφημερίδες για αδικία της Μπαρτσελόνα στους ίδιους αγώνες όπου ευνοήθηκε από τη διαιτησία η Ρεάλ, για να εισπράξει απάντηση από τον Σέρχιο Ράμος.

Ο Ζεράρ Πικέ "ξεσπάθωσε" για ακόμα μία φορά εναντίον της φετινής διαιτησίας στους αγώνες της Μπαρτσελόνα, κάνοντας ευθεία σύγκριση με τους αντίστοιχους αγώνες της Ρεάλ και κάνοντας λόγο για διαφορά οκτώ πόντων, παίρνοντας απάντηση από τον Σέρχιο Ράμος.

Ο ηγέτης της άμυνας των πρωταθλητών Ισπανίας χρησιμοποίησε το twitter για να παρουσιάσει τέσσερα πρωτοσέλιδα των ιστοσελίδων της "Marca" και της "AS" και τη στάση τους για καίριες διαιτητικές αποφάσεις στους αγώνες των δύο "γιγάντων" της χώρας με τη Μάλαγα και τη Βιγιαρεάλ.

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τους Ανδαλουσιάνους στο "Καμπ Νόου", σε έναν αγώνα που δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Πικέ λόγω οφσάιντ, χωρίς όμως να υπάρχει παράβαση.

Αντιστοίχως, στον αγώνα της Ρεάλ με τη Μάλαγα, μέτρησε γκολ του Ράμος από θέση οφσάιντ, το 2-0 στη νίκη με 2-1.

Οι Καταλανοί έμειναν στο 1-1 με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ στο "Μαδριγάλ", σε έναν αγώνα που στιγματίστηκε από την... απόκρουση με τα χέρια του Μπρούνο Σοριάνο σε σουτ του Χαβιέρ Μαστσεράνο.

Αντιστοίχως, την Κυριακή, η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι σε ακούσιο χέρι του μέσου του "κίτρινου υποβρύχιου", που δεν έπρεπε να δοθεί κι εν τέλει νίκησε με 3-2.

"Κόντρα στις ίδιες ομάδες. Οκτώ πόντοι. Τα αποκόμματα είναι από μαδριλένικο Τύπο, για κάθε αμφιβολία", έγραφε στο μήνυμα που συνόδευε τις φωτογραφίες.

"ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΚΕ"

Ο παρτενέρ του Πικέ στην εθνική Ισπανίας και αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου, ρωτήθηκε για το tweet και απάντησε με εξίσου "αιχμηρό" τρόπο.

"Θα με εξέπληττε εάν προερχόταν από τον Μέσι. Αλλά από τον Πικέ, τον γνωρίζουμε ήδη, δεν θα ασχοληθούμε με αυτό. Θα κοιτάμε τη δουλειά μας, που είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, για να εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα. Ο καθένας πρέπει να κοιτάει τα δικά του προβλήματα. Ευτυχώς, εξαρτώμαστε μόνο από τους εαυτούς μας. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο να βελτιωνόμαστε και στο να κάνουμε αυτό που πρέπει", δήλωσε.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ