LA LIGA

Κοντογκμπιά: "Θα πλήρωνα τα 25 εκατομμύρια ευρώ της οψιόν αγοράς μου"

FC Barcelona's Lionel Messi, left, duels for the ball with Valencia's Geoffrey Kondogbia, right, during the Spanish Copa del Rey, semifinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday Feb. 8, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, duels for the ball with Valencia's Geoffrey Kondogbia, right, during the Spanish Copa del Rey, semifinal, second leg, soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday Feb. 8, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Ο Ζοφρέ Κοντογκμπιά, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από την Ίντερ στη Βαλένθια, θέλει να παραμείνει στις "νυχτερίδες" και είναι αποφασισμένος να το κάνει με κάθε... κόστος.

Ο μέσος της Βαλένθια, Ζοφρέ Κοντογκμπιά, φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να μείνει στην Ισπανία. Ο 25χρονος δήλωσε πως θα πλήρωνε το ποσό της οψιόν αγοράς του από τη Βαλένθια, στην οποία αγωνίζεται δανεικός από την Ίντερ.

Ο Γάλλος διεθνής εντάχθηκε στη Βαλένθια το καλοκαίρι, μετά τη συμφωνία της τελευταίας με την Ίντερ για μονοετή δανεισμό και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους των "νυχτερίδων".

"Είχα μιλήσει με τους ανθρώπους της Βαλένθια ένα χρόνο πριν έρθω δανεικός, αλλά πείστηκα να παραμείνω στην Ίντερ μέχρι τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα ο Μαρθελίνο", δήλωσε ο Κοντογκμπιά στο Cadena Ser.

"Μίλησα με το Μαρθελίνο και το Ματέου Αλεμάνι (αντιπρόεδρος των "νυχτερίδων") και μου υποσχέθηκαν ότι θα υπάρξει συνέπεια όσον αφορά τη μεταγραφή. Τότε συνειδητοποίησα ότι ήταν η σωστή στιγμή να παραμείνω.

Ο προπονητής μου ξεκαθάρισε πως με εμπιστεύεται πλήρως και αυτό σημαίνει πολλά για έναν ποδοσφαιριστή. Προερχόμουν από μία δύσκολη χρονιά και αυτό με βοήθησε να ξαναβρώ τον εαυτό μου.

Έχω συμμάχους και τους οπαδούς μας καθώς και οι ίδιοι απαιτούν από τη διοίκηση να παραμείνω. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και έχω όλα όσα χρειάζομαι για να εγκατασταθώ. Θα πλήρωνα και τα 25 εκατομμύρια ευρώ για να με αγοράσουν", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ