LA LIGA

Κοντά σε Κρανεβίτερ και Λουίς Αλμπέρτο η Σεβίλλη

Κοντά σε Κρανεβίτερ και Λουίς Αλμπέρτο η Σεβίλλη

Σε εποχή Χόρχε Σαμπαόλι, πλέον, η Σεβίλλη κινείται για το δανεισμό του Ματίας Κρανεβίτερ από την Ατλέτικο και την επιστροφή του Λουίς Αλμπέρτο από τη Λίβερπουλ.

Διαφορετική αναμένεται να είναι η κάτοχος του Europa League, Σεβίλλη, την επόμενη σεζόν όχι μόνο λόγω της αλλαγής σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία με τον Αργεντινό, Χόρχε Σαμπαόλι, να διαδέχεται τον επιτυχημένο Ισπανό, Ουνάι Έμερι.

Από τους "ροχιμπλάνκος" της Ανδαλουσίας έχουν αποχωρήσει οι Κριχόβιακ, Μπανέγα, Ντιόγκο Φιγκέιρας, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, αλλά οι αφίξεις βρίσκονται προ των πυλών. Πρώτα ο 23χρονος διεθνής Αργεντινός μέσος της Ατλέτικο, Ματίας Κρανεβίτερ, με τον τεχνικό διευθυντή της Σεβίλλης, Μόντσι, να παραδέχεται τις επαφές για τον δανεισμό του από τους "κολτσονέρος".

Ωστόσο, το έδαφος έχει προετοιμαστεί και για μια επιστροφή. Αυτή του 23χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, Λουίς Αλμπέρτο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Λίβερπουλ. Γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της Σεβίλλης, αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα και άφησε το "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" για το "Άνφιλντ" το 2013. Αμφότεροι αναμένεται να βρίσκονται στην Ανδαλουσία για να υπογράψουν εντός της εβδομάδας, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ