LA LIGA

Κόλλησαν στο "μηδέν" στη Σεβίλλη

Κόλλησαν στο "μηδέν" στη Σεβίλλη

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε η αναμέτρηση στο "Benito Villamarín" μεταξύ της Μπέτις και της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ να παίρνει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Στο 2-2 Εσπανιόλ και Μάλαγα (VIDEOS).

Μετά τη συντριβή στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα (2-6) υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών της Μπέτις για τον Γκουστάβο Πογέτ και το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν δεν στάθηκε ικανό για να απομακρύνει τις μουρμούρες στο πράσινο κομμάτι της Ανδαλουσίας.

Η Μπέτις έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (αγωνίστηκε χωρίς τον Λούκας Πέρεθ που πέταξε στο Λονδίνο και το Σάββατο αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Άρσεναλ), με τους γηπεδούχους να έχουν μάλιστα ελάχιστες αξιόλογες φάσεις και τους Γαλιθιάνους να είναι εκείνοι που απείλησαν περισσότερο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπέτις: Αδάν, Πιτσίνι (84' Σεμπάλος), Μαντί, Πετσέλα, Ντουρμίσι, Φαμπιάν (67' Μουσοντά), Πέτρος, Γκουτιέρες (77' Θεχούδο), Χοακίν, Ρούμπεν Κάστρο, Σανάμπρια

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια: Λουξ, Χουανφράν, Αλμπεντόσα, Σίντνεϊ, Ναβάρο, Γκιγέρμε (63' Μπόργκες), Μοσκέρα, Τσολάκ, Φαΐρ, Γκάμα (78' Λουιζίνιο), Αντόνε (88' Μπόρχα Βάλε)

Χ-αρακίρι για Εσπανιόλ, ευθύνη στο πρώτο γκολ ο Ρομπέρτο

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Εσπανιόλ του Ρομπέρτο "αυτοκτόνησε" απέναντι στη Μάλαγα, αφού νικούσε 2-0, παρ' όλα αυτά ισοφατίστηκε σε 2-2 στο φινάλε του αγώνα. Οι Καταλανοί προηγήθηκαν με τον Μορένο στο 28', για να διπλασιάσει τα γκολ τους ο Μπαπτιστάο στο 61'. Έξι λεπτά μετά μείωσε ο Γιορέντε για τους Ανδαλουσιάνους (κακή έξοδο ο Ρομπέρτο στη φάση), με τον Τσαρλς να χαρίζει τον βαθμό στην ομάδα του με τέρμα που σημείωσε στο 90'.

Δείτε τα highlights των δυο αγώνων:

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Μπέτις - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 0-0

Εσπανιόλ - Μάλαγα 2-2 (Μορένο 28', Μπαπτιστάο 61' / Γιορέντε 67', Τσαρλς 90')

ΣΑΒΒΑΤΟ

Έιμπαρ - Βαλένθια (19:15)

Οσασούνα - Ρεάλ Σοθιεδάδ

Ρεάλ Μαδρίτης - Θέλτα (21:15)

Λεγκανές - Ατλέτικο Μαδρίτης (23:15)

ΚΥΡΙΑΚΗ

Αλαβές - Σπόρτινγκ Χιχόν (19:15)

Λας Πάλμας - Γρανάδα

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα (21:15)

Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη (23:15)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ