LA LIGA

"Κόλλησαν" στο μηδέν Μάλαγα και Σεβίλλη

"Κόλλησαν" στο μηδέν Μάλαγα και Σεβίλλη

Στην Ανδαλουσία, Μάλαγα και Σεβίλλη έμειναν στο 0-0 για το εναρκτήριο ματς του ισπανικού πρωταθλήματος. Δικαιώς "φωνάζει" η γηπεδούχος για λανθασμένα ακυρωθέν γκολ του Σάρλες, αποβλήθηκε ο Εν'Ζονζί. (VIDEO)

Με το "αριστερό" ξεκίνησε το ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς το πρώτο χρονικά και ημερολογιακά ματς της 1ης αγωνιστικής δεν είχε γκολ. Μάλαγα και Σεβίλλη φοβήθηκαν και προτίμησαν να μη χάσον ούτε το βαθμό.

Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι "ροχιμπλάνκος" μετά την αποβολή του Εν'Ζονζί στο 69ό λεπτό, σωστές οι διαμαρτυρίες της Μάλαγα για το γκολ του Σάρλες στο 87ο λεπτό, που ακυρώθηκε. Η Σεβίλλη ήταν αυτή που μπήκε πιο απειλητικά, με τους Μπανέγα και Γκαμεϊρό να δοκιμάζουν την ετοιμότητα του Καμενί. Ωστόσο, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι άλλο το ιδιάιτερο, πέρα από τα σκληρά μαρκαρίσματα και τις κίτρινες κάρτες που τα συνόδευσαν.

Ο Εν'Ζονζί είδε την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 47ο λεπτό, και τη δεύτερη μέσα σε είκοσι λεπτα. Η αποβολής του ήταν για μαρκάρισμα πάνω στον Άμραμπατ, κακό ντεμπούτο για το Γάλλο. Και στο 87ο λεπτό, έγινε η φάση για την οποία φωνάζουν οι γηπεδούχοι, καθώς το γκολ του Σάρλες ακυρώθηκε, ως οφσάιντ.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Ροσάλες, Αμπεντόσα, Ανχελέρι, Μποκά, Τισόνε, Νταρντέρ (85' Ανιόρ), Όρτα (80' Χουάν Κάρλος), Κοπ (67' Ντούντα), Άμραμπατ, Σάρλες

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπετο, Κόκε, Ραμί, Κριχόβιακ, Τρεμουλινάς, Ιμπόρα, Εν'Ζονζί, ΧΑ Ρέγιες (65' Κονοπλιάνκα), Μπανέγα (73' Μαριάνο), Βιτόλο, Γκαμεϊρό (81' Ιμόμπιλε)

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή (21/8)

Μάλαγα - Σεβίλλη 0-0

Σάββατο (22/8)

(19:30) Εσπανιόλ - Χετάφε

(19:30) Ντεπορτίβο - Σοθιεδάδ

(21:30) Ατλέτικο Μαδρίτης - Λας Πάλμας

(23:30) Ράγιο Βαγιεκάνο - Βαλένθια

Κυριακή (23/8)

(19:30) Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα

(21:30) Σπόρτινγκ Χιχόν - Ρεάλ Μαδρίτης

(23:00) Λεβάντε - Θέλτα

(23:30) Μπέτις - Βιγιαρεάλ

Δευτέρα (24/8)

(21:30) Γρανάδα - Έιμπαρ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ