LA LIGA

Κλείνει στην Ατλέτικο με ποσό-ρεκόρ ο Ντιέγκο Κόστα

Chelsea's Diego Costa, left, celebrates scoring his team's equalizer during the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's Diego Costa, left, celebrates scoring his team's equalizer during the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Σύμφωνα με τη "Marca", η Τσέλσι αποφάσισε να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ντιέγκο Κόστα, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία με ένα ποσό κοντά στα 60.000.00 ευρώ.

Η υπόθεση του Ντιέγκο Κόστα αποτέλεσε ένα απ' τα σημαντικότερα σίριαλ της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τέθηκε εκτός ομάδας απ' τον Αντόνιο Κόντε, με αποτέλεσμα να αναζητά καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας εμφανή προτίμηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι "μπλε" ήταν ανοιχτοί στην πώλησή του, αλλά στα γραφεία του συλλόγου δεν έφτασε εν τέλει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, με συνέπεια ο 28χρονος στράικερ να παραμείνει κάτοικος Λονδίνου. Ωστόσο, όπως αναφέρει η " Marca", τις τελευταίες ημέρες οι διοικούντες την αγγλική ομάδα αποφάσισαν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους αντίστοιχους της Ατλέτικο για τον πολιτογραφημένο Ισπανό φορ.

Μάλιστα, το deal δεν φαίνεται να είναι μακριά απ' την ολοκλήρωσή του, μ' ένα ποσό κοντά στα 60.000.000 ευρώ. Σε περίπτωση που η συμφωνία αγγίξει αυτά τα νούμερα, τότε ο Ντιέγκο Κόστα θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των "ροχιμπλάνκος".

Θυμίζουμε πως η Τσέλσι τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2014 απ' την Ατλέτικο έναντι 38.000.000 ευρώ, με τον Ισπανό να σημειώνει 58 γκολ και να μοιράζει 24 ασίστ σε 120 συμμετοχές με τους Λονδρέζους.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ