LA LIGA

Κίνδυνος να χάσει το Clásico ο Σουάρες για μία ημέρα!

Κίνδυνος να χάσει το Clásico ο Σουάρες για μία ημέρα!

Η κλήρωση της Primera Division πραγματοποιήθηκε προκαλώντας ένα τεράστιο ερώτημα: Θα παίξει ο Λουίς Σουάρες απέναντι στη Ρεάλ στο Μπερναμπέου; Η συμμετοχή του κρέμεται σε μία κλωστή. Δείτε.

Το πρώτο Clásico της σεζόν θα διεξαχθεί στο Μπερναμπέου το Σαββατοκύριακο 25/26 Οκτωβρίου. Αν το ματς οριστεί Σάββατο δεν θα παίξει ο Λουίς Σουάρες καθώς η 25η Οκτώβρη είναι η τελευταία ημέρα της τιμωρίας του από την FIFA! Αν το ματς οριστεί την Κυριακή, τότε θα τον δούμε για πρώτη φορά με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Ρεάλ. Θυμίζουμε ότι μέχρι τότε, ο Σουάρες συνδέεται με τη φανέλα της Μπάρτσα μόνο με... photoshop.

Oι πιθανότητες ωστόσο μοιάζουν να είναι υπέρ του καθώς οι αγώνες Champions League που θα διεξαχθούν την εβδομάδα πριν το Clásico (21/22 Οκτώβρη) θα οδηγήσουν εκτός απροόπτου στον ορισμό του ντέρμπι την Κυριακή. Από όποια πλευρά όμως και να το δεις, υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον: Είτε θα χάσει το παιχνίδι που περιμένει όλη η Ευρώπη ή για πρώτη φορά θα εμφανιστεί με τα μπλαουγκράνα κόντρα στο μεγάλο "εχθρό" της ομάδας του.

Όσον αφορά το παιχνίδι του δευτέρου γύρου στο Καμπ Νόου, θα διεξαχθεί 21 ή 22 Μαρτίου 2015. Αν δείτε το περσινό πρόγραμμα, τα δύο ντέρμπι έπεσαν στο ίδιο διάστημα. Η ισπανική λίγκα φροντίζει τα τελευταία χρόνια, μέσω κλειδάριθμων, να μην βγαίνουν τις πρώτες αγωνιστικές. Και η λογική θέλει, αφού δεν υπάρχει αγώνας CL την Τρίτη 28/10, να ορίζει το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα την Κυριακή: Clásico με όλα τα λαμπερά του αστέρια!

Εντός έδρας πρεμιέρες για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Κίνδυνος να χάσει το Clásico ο Σουάρες για μία ημέρα!

Η πρώτη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 23/24 Αυγούστου. Η πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενείται στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ υποδέχονται Έλτσε και Κόρδοβα αντίστοιχα.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική:

Σεβίλλη-Βαλένθια

Αλμερία-Εσπανιόλ

Θέλτα-Χετάφε

Ρεάλ-Κόρδοβα

Εϊμπάρ-Σοθιεδάδ

Ράγιο Βαγιεκάνο-Ατλέτικο

Γρανάδα-Λα Κορούνια

Μπαρτσελόνα-Έλτσε

Λεβάντε-Βιγιαρεάλ

Μάλαγα-Μπιλμπάο

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ