LA LIGA

Κίνδυνος φυλάκισης δύο ετών για τον Σεμέντο της Βιγιαρεάλ

Barcelona's Lionel Messi, right, drives the ball followed with Villarreal's Ruben Semedo, during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona's Lionel Messi, right, drives the ball followed with Villarreal's Ruben Semedo, during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Ο Ρουμπέν Σεμέντο της Βιγιαρεάλ κινδυνεύει να πάει φυλακή για δύο χρόνια, εάν καταδικαστεί για ένοπλες απειλές εναντίον πορτιέρη στη Βαλένθια.

Αντιμέτωπος με ενδεχόμενο φυλάκισης δύο ετών δίχως αναστολή βρίσκεται ο Ρουμπέν Σεμέντο της Βιγιαρέαλ, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα "Las Provincias".

Ο Πορτογάλος αμυντικός κατηγορείται για απειλή ζωής με χρήση όπλου εναντίον πορτιέρη σε νυχτερινό κέντρο της Βαλένθια, με τον εισαγγελέα να ζητάει τη διετή φυλάκισή του, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα.

Η " Las Provincias" εξασφάλισε τη μαρτυρία του υπαλλήλου του μαγαζιού, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Σεμέντο εμφάνισε πιστόλι κατά τη διάρκεια του καυγά τους κατά τις 08:30 το βράδυ στις 17 Νοεμβρίου 2017. Οι δυο τους είχαν διαπληκτιστεί νωρίτερα εντός του κέντρου και σύμφωνα με τον υπάλληλο, ο Σεμέντο τον πλησίασε ξανά και του είπε να πάρει "τηλέφωνο την ασφάλεια", καθώς πληκτρολογούσε κουμπιά στο κινητό τηλέφωνό του.

Ο παίκτης στη συνέχεια φέρεται να άρπαξε τη συσκευή από τον πορτιέρη και να την πέταξε στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια τον προειδοποίησε: "Αν καλέσεις την αστυνομία, θα έρθω πίσω για σένα".

Ο δημόσιος κατήγορος θεωρεί ότι υπήρξε άκρως απειλητική συμπεριφορά από τον 23χρονο διεθνή με την κ-21 της Πορτογαλίας και εφόσον καταδικαστεί γι' αυτό, τότε θα φυλακιστεί για δύο έτη, μιας και στο ισπανικό ποινικό σύστημα δεν προβλέπεται αναστολή για βίαια εγκλήματα που επισύρουν ποινές φυλάκισης άνω των δύο ετών. Επιπλέον, δεν θα του επιτρέπεται αν πλησιάσει στα 100 μέτρα το μαγαζί ή το θύμα.

Η Βιγιαρεάλ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα, ανακοινώνοντας ότι θα περιμένει την έκβαση των ερευνών, από τις οποίες, πάντως, δεν έχει εντοπιστεί το όπλο του Σεμέντο.

Photo credits: AP Photo/Alberto Saiz

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ