LA LIGA

Κατηγορείται για ληστεία και ομηρία άνδρα ο Σεμέντο της Βιγιαρεάλ

Barcelona's Lionel Messi, right, drives the ball followed with Villarreal's Ruben Semedo, during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz)
Barcelona's Lionel Messi, right, drives the ball followed with Villarreal's Ruben Semedo, during the Spanish La Liga soccer match between Villarreal and FC Barcelona at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Κατηγορούμενος για επίθεση, ληστεία και παράνομη κράτηση ενός άνδρα κατηγορείται ο αμυντικός της Βιγιαρεάλ, Ρουμπέν Σεμέντο. Πότε και πώς συνέβη το περιστατικό.

Ο 23χρονος αμυντικός της Βιγιαρεάλ, Ρουμπέν Σεμέντο, αποκτήθηκε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας το περασμένο καλοκαίρι για να προσφέρει λύσεις στην αμυντική γραμμή, όμως, μόνο με αυτό δεν ασχολείται μέχρι στιγμής.

Μετά από τις καταγγελίες πως είχε επιθετική συμπεριφορά με όπλο σε μπαρ της Βαλένθια τον Οκτώβριο, ο Πορτογάλος κατηγορείται πως λήστεψε και κράτησε όμηρο για λίγη ώρα μαζί με τον ξάδερφο του έναν άνδρα, σύμφωνα με την εφημερίδα " Las Provincias".

Συγκεκριμένα, ο καταγγέλλων ανέφερε στις αρχές πως ο Σεμέντο μαζί με τον ξάδερφο του, τον λήστεψαν και τον πήγαν δεμένο στη βίλα του ποδοσφαιριστή του ''κίτρινου υποβρυχίου'' και του έκλεψαν τα κλειδιά του διαμερίσματος του.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα στις 12 Φεβρουαρίου με πατερίτσες εξαιτίας ενός διαστρέμματος που του προκάλεσε το συμβάν, ενώ είχε και αρκετούς μώλωπες σε όλο του το σώμα. Στην κατάθεση του ανέφερε πως πυροβόλησαν δύο φορές με σκοπό τον εκφοβισμό του.

Σήμερα (20/02), άνθρωποι της τοπικής αστυνομίας ερευνούν το σπίτι του Σεμέδο για ενοχοποιητικά στοιχεία, με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται αρκετά σοβαρή.

Μπορεί για τον Σεμέντο η Βιγιαρεάλ να ξόδεψε 14.000.000 ευρώ το καλοκαίρι, όμως, πλέον θα σκέφτεται πως ο Πορτογάλος δεν είναι και 100% αφοσιωμένος στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις.

Photo credits: AP Photo/Alberto Saiz

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ