LA LIGA

Κάταϊ: "Σχεδόν... ανήκω στη Θέλτα"

Κάταϊ: "Σχεδόν... ανήκω στη Θέλτα"

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του Ερυθρού Αστέρα και πρώην των Ολυμπιακού, Πλατανιά και ΟΦΗ, Αλεκσάνταρ Κάταϊ, παραδέχθηκε ότι θα φορέσει τη φανέλα της Θέλτα, προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League.

Έναν πρώην "ερυθρόλευκο" θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του Europa League, καθώς η Θέλτα αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του 25χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού, Αλεκσάνταρ Κάταϊ, από τον Ερυθρό Αστέρα έναντι 2.500.000 ευρώ.

"Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, λείπει η οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Ακόμη δεν μπορώ να πω γιατί είμαι παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, αλλά σχεδόν... μου έχουν πει ότι ότι ο γιατρός της Θέλτα θα έρθει στο Βελιγράδι για να περάσω τις εξετάσεις εδώ", υποστήριξε ο Κάταϊ στη σερβική ιστοσελίδα "Mozzart".

O Αλεκσάνταρ Κάταϊ ξεκίνησε την καριέρα από τη Βοϊβοντίνα, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Πάλιτς, και το 2011 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε ΟΦΗ, Βοϊβοντίνα, Πλατανιά κι Ερυθρό Αστέρα, ενώ αποκτήθηκε από την ομάδα του Βελιγραδίου πέρυσι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Βίγκο, στους ομίλους του Europa League.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ