LA LIGA

Καρβαχάλ σε Σουάρες: "Δες το Champions League από το σπίτι σου"

Καρβαχάλ σε Σουάρες: "Δες το Champions League από το σπίτι σου"

Η ένταση δεν έλειψε από το ισπανικό clásico με τον Ντάνι Καρβαχάλ της Ρεάλ να ειρωνεύεται τον Λουίς Σουάρες της Μπαρτσελόνα για τον αποκλεισμό των "μπλαουγκράνα" από το Champions League. (video)

Η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από τη Γιουβέντους και η πορεία της στο Champions League σταμάτησε στα προημιτελικά, αλλά νίκησε χάρη στο γκολ του Λιονέλ Μέσι τη Ρεάλ (2-3) στο ισπανικό clásico.

Ουκ ολίγες φορές οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήρθαν... κοντά, κι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και την παρακάμερα της επόμενης ημέρας, είχαν κι ενδιαφέρουσες στιχομυθίες μεταξύ τους.

Η πιο ενδιαφέρουσα εξ' αυτών παρατηρήθηκε ανάμεσα στον Ντάνι Καρβαχάλ και τον Λουίς Σουάρες. Ο Ισπανός μπακ απευθύνθηκε στον Ουρουγουανό επιθετικό κι άφησε την "μπηχτή" του - σε έντονα ειρωνικό τόνο - για τον αποκλεισμό από τη "Γηραιά Κυρία". Υπενθυμίζεται ότι οι "μερένγκες" συνεχίζουν στα ημιτελικά, όπου και θα αντιμετωπίσουν την Ατλέτικο.

"Στα προημιτελικά 3-0 (συνολικό σκορ στις αναμετρήσεις με τη Γιουβέντους, από την οποία αποκλείστηκε η Μπαρτσελόνα). Πήγαν να ξεκουραστείς για το Copa del Rey. Στα προημιτελικά 3-0, δες το Champions League από το σπίτι σου", είπε ο Ντάνι Καρβαχάλ στον Λουίς Σουάρες σύμφωνα με την εκπομπή "El Día Después".

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΨΙΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ