LA LIGA

Κανονικά στην Καταλονία η Ρεάλ Μαδρίτης

Supporters hold "estelada" or pro independence flag and banners calling for voting Yes on a planned independence referendum during the Spanish La Liga soccer match between Girona and FC Barcelona at the Montilivi stadium in Girona, Spain, Saturday, Sept. 23, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Supporters hold "estelada" or pro independence flag and banners calling for voting Yes on a planned independence referendum during the Spanish La Liga soccer match between Girona and FC Barcelona at the Montilivi stadium in Girona, Spain, Saturday, Sept. 23, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Παρά τη φημολογία περί αναβολής του αγώνα, η επίσκεψη της Ρεάλ στη Ζιρόνα για το μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος θα γίνει κανονικά, σύμφωνα με τον πρόεδρο των "νεοφώτιστων".

Η Ρεάλ αντιμετωπίζει τη Ζιρόνα την Κυριακή στην έδρα των "νεοφώτιστων" για την Primera Division και τα ΜΜΕ κάνουν λόγο μέχρι και για αναβολή του αγώνα, λόγω των τελευταίων εξελίξεων στην Καταλονία.

Τα δημοσιεύματα επικαλούνται φόβους των τοπικών αρχών για ένταση, μετά από την ψήφιση από το καταλανικό κοινοβούλιο για ανεξαρτητοποίηση της περιοχής.

Ήδη, η Ρεάλ αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει το πούλμαν της στην καταλανική πόλη, ώστε να μην τραβήξει την προσοχή των περιοίκων με το βασιλικό στέμμα του σήματος του συλλόγου σε περίοπτη θέση στα πλαϊνά του οχήματος.

Ο πρόεδρος της Ζιρόνα, Ντέλφι Γκέλι, μιλώντας στο "Cadena Cope", διέψευσε ότι υπάρχει κάποιο κώλυμα με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

"Ο σύλλογος δεν έχει ενημερωθεί για καμία είδηση, εργαζόμαστε σκληρά για τον αγώνα και για τους φιλάθλους ώστε να περάσουν μία όμορφη μέρα. Για εμάς είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, όπως και εκείνο του προηγούμενου μήνα με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα και η πρεμιέρα με την Ατλέτικο".

"Το μόνο πράγμα που σκεφτόμαστε για την Κυριακή είναι το παιχνίδι μόνο και πώς να δυσκολέψουμε τη Ρεάλ, όπως κάναμε τις προηγούμενες αγωνιστικές. Ο προπονητής μας εξήγησε ότι το παιχνίδι θα αποτελέσει σπουδαία ποδοσφαιρική γιορτή και συμφωνώ μαζί του. Θα είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου και τίποτε άλλο. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι τα ίδια γι' αυτόν τον αγώνα, όπως σε εκείνον απέναντι σε Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα, τίποτα δεν άλλαξε".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ