LA LIGA

Κανονικά η αγωνιστική στην La Liga!

Κανονικά η αγωνιστική στην La Liga!

Η 37η αγωνιστική της La Liga που ενδέχεται να βγάλει και την πρωταθλήτρια για τη φετινή σεζόν θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή (17/5), καθώς το ανώτατο δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή της απεργίας.

Ο κίνδυνος για "λουκέτο" στο ισπανικό πρωτάθλημα απομακρύνθηκε προς το παρόν καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης βγήκε απόφαση από το Ανώτατο Δικαστήριο βάση της οποίας αναστέλλεται η απεργία που είχαν προγραμματίσει να ξεκινήσουν οι ποδοσφαιριστές από τις 16 Μαΐου και έπειτα.

Στο αιτιολογητικό της απόφασης αναφέρεται πως η απεργία θα απέτρεπε την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και θα προκαλούσε τεράστια προβλήματα όσον αφορά στο οργανωτικό κομμάτι, ενώ μετά από αυτή την εξέλιξη και τα 10 παιχνίδια της 37ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν ταυτόχρονα το απόγευμα της Κυριακής.

Την απεργία την είχε εξαγγείλει η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών η οποία θεωρούσε πως με αυτό τον τρόπο θα πίεζαν καταστάσεις για να δοθούν λύσεις σε χρόνια προβλήματα που τους απασχολούν όσον αφορά στη δουλειά τους.

Σημειώνεται πως είναι αρκετά πιθανό να έχουμε ανάδειξη πρωταθλητή το βράδυ της Κυριακής, με τη Μπαρτσελόνα (αγωνίζεται στο "Καλδερόν" κόντρα στην Ατλέτικο) να έχει αβαντάζ 4 πόντων έναντι της 2ης Ρεάλ Μαδρίτης (φιλοξενείται στην έδρα της Εσπανιόλ).

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ