LA LIGA

Καλοκαιρινό Ρεάλ - Μπαρτσελόνα στο Μαϊάμι

Καλοκαιρινό Ρεάλ - Μπαρτσελόνα στο Μαϊάμι

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα τεθούν αντιμέτωπες σε φιλικό στις ΗΠΑ τον Ιούλιο, όπως αποκάλυψαν ισπανικά ΜΜΕ.

Clasico επί αμερικανικού εδάφους θα διεξαχθεί το φετινό καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσαν ισπανικά ΜΜΕ. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα διασταυρώσουν τα "ξίφη" τους στο Μαϊάμι, στο πλαίσιο του International Champions Cup, του φιλικού τουρνουά που εξελίσσεται σε θεσμό τα τελευταία χρόνια.

Ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός "RAC-1" ανακοίνωσε ότι το μεγαλύτερο ντέρμπι του κόσμου, έστω και σε φιλικό επίπεδο, θα διεξαχθεί στις 29 Ιουλίου, στο πλαίσιο της θερινής περιοδείας που θα πραγματοποιήσουν και οι δύο ισπανικοί "κολοσσοί" στις ΗΠΑ.

Από εκεί και πέρα, ο ραδιοφωνικός σταθμός γνωστοποίησε ότι οι "μπλαουγκράνα" θα αντιμετωπίσουν τη Γιουβέντους στη Νέα Υόρκη στις 22 Ιουλίου και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ουάσιγκτον στις 25 του μήνα.

Το ντέρμπι αυτό ενδέχεται να μην είναι το μοναδικό clasico του καλοκαιριού, αφού σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα φαβορί και η Ρεάλ κατακτήσει το πρωτάθλημα και η Μπαρτσελόνα το κύπελλο, τότε οι δύο αντίπαλοι θα τεθούν αντιμέτωποι στο supercopa των δύο αγώνων του Αυγούστου.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ