LA LIGA

Και ο Μίτσελ για αντί-Πογέτ

Και ο Μίτσελ για αντί-Πογέτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκουστάβο Πογέτ προπονεί στη Σεβίλλη τους παίκτες της Μπέτις, με τη διοίκηση να συνεδριάζει στη Μαδρίτη για την άμεση απομάκρυνσή του. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα.

Η απόφαση της διοίκησης της Μπέτις για απομάκρυνση του Γκουστάβο Πογέτ από την τεχνική της ηγεσία μοιάζει ειλημμένη. Ο αντιπρόεδρος των "βερδιμπλάνκος", Χοσέ Μιγκέλ Λόπεθ Καταλάν, και ο τεχνικός διευθυντής, Μιγκέλ Τορεθίγια, συναντώνται την Πέμπτη στη Μαδρίτη για την εύρεση του αντικαταστάτη του Ουρουγουανού στο "τιμόνι" της ομάδας.

Η περίπτωση του Μάρκο Σίλβα δε φαίνεται να προχωρά και το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι ο Ισπανός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ο οποίος δεν έχει ομάδα μετά την απομάκρυνσή του από τη Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Πογέτ διεξάγει τις προπονήσεις της ομάδας στη Σεβίλλη με το ίδιο πάθος και μαχητικότητα που τον διακατέχει, ωστόσο μοιάζει να έχει αποδεχθεί ότι αυτές είναι οι τελευταίες του ημέρες στην Ανδαλουσία.

Όπως αναφέρει η "Marca", ακόμη και μέσα στην Παρασκευή θα ανακοινωθεί η απομάκρυνση του Πογέτ, αλλά και ο νέος τεχνικός της ομάδας. Θα είναι ο Μίτσελ, ο Λουίς Γκαρθία Πλάθα, ο Μανουέλ Πελεγρίνι ή κάποιος άλλος;

Photo credits: Action images

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ