LA LIGA

Ίσκο: "Τι... αυγά η Μάλαγα! Συγχαρητήρια"

REAL MADRID VS ATLETICO DE MADRID. JORNADA REINTA Y UNO DE LA LIGA SANTANDER. 8 DE ABRIL DE 2017
REAL MADRID VS ATLETICO DE MADRID. JORNADA REINTA Y UNO DE LA LIGA SANTANDER. 8 DE ABRIL DE 2017 LIBRE USO

Ο Ίσκο κάνει ό,τι μπορεί για να ξεχαστεί η υπόθεση με τα πατατάκια και πιάστηκε από την ήττα της Μπαρτσελόνα στη Μάλαγα και αποθέωσε την πρώην ομάδα του με ένα... πικάντικο ποστάρισμα στο twitter.

Κάνει ό,τι μπορεί ο Ίσκο για να ξεχαστεί η υπόθεση με τα πατατάκια της Μπαρτσελόνα, που φούντωσαν τις φήμες περί πιθανής αποχώρησής του το καλοκαίρι από το "Μπερναμπέου" με προορισμό το "Καμπ Νόου".

Αφού ο ίδιος διέψευσε την είδηση και την δικαιολόγησε, λέγοντας πως εννοούσε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα... φάνε σαν πατατάκια τους "μπλαουγκράνα" στο Clasico, έκανε και δεύτερο χτύπημα στο twitter, αυτή την φορά εκμεταλλευόμενος τον θρίαμβο της πρώην ομάδας του.

Η Μάλαγα νίκησε 2-0 την Μπαρτσελόνα και έκανε ένα τεράστιο δώρο στη Ρεάλ για το πρωτάθλημα. Ο Ίσκο, ο οποίος είχε φτιάξει το όνομά του στους Ανδαλουσιάνους, αποθέωσε τη Μάλαγα, θέλοντας να πικάρει και τους Καταλανούς με αυτό τον τρόπο.

Έτσι, λοιπόν, έγραψε "Τι... αυγά η Μάλαγα! Συγχαρητήρια" και προφανώς δεν εννοούσε τα κανονικά αυγά, αλλά είχε μεταφορική σημασία η αναφορά της λέξης "huevos". Αν μη τι άλλο, προσπαθεί να (απο)δείξει πόσο αφοσιωμένος είναι στη Ρεάλ!

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ