LA LIGA

H Ζιρόνα καλύτερη από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ!

H Ζιρόνα καλύτερη από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ!

Η Ζιρόνα "φλερτάρει" με την έξοδό της στην Ευρώπη στην παρθενική συμμετοχή στην Primera División και το μυστικό βρίσκεται στο "κάστρο" του "Montilivi". Το ρεκόρ των "μπλανκιβερμέλ" και η υπεροχή σε σχέση με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Η Ζιρόνα με τέρματα των Στουάνι και Χουάνπε επιβλήθηκε με 2-0 επί της Ντεπορτίβο και συνεχίζει να κάνει όνειρα για έξοδο στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Οι Καταλανοί ξεπερνούν κάθε προσδοκία, είναι καλύτεροι κι από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, στην παρθενική τους συμμετοχή στην Primera División.

Υπάρχει μυστικό για την πορεία της ομάδας του Πάμπλο Ματσίν; Υπάρχει. "Κρύβεται" στο "κάστρο" του "Montilivi". Οι "μπλανκιβερμέλ" έχουν έξι εντός έδρας διαδοχικές νίκες σε ματς της La Liga, ισοφαρίζοντας την επίδοση των Μπαρτσελόνα και Σεβίλλης.

Και στα έξι αυτά ματς, η εστία της γηπεδούχου ομάδας έμεινε απαραβίαστη. Με την Ντεπορτίβο (2-0), με τη Θέλτα (1-0), τη Λεγανές (3-0), την Μπιλμπάο (2-0), τη Λας Πάλμας (6-0) και τη Χετάφε (2-0). Επίδοση που "ζηλεύουν" οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της La Liga, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ!

Photo credits: Girona FC Sitio Oficial

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ