LA LIGA

Η Σεβίλλη απέλυσε τον Μπερίσο

Celta's head coach Eduardo Berizzo reacts towards his players from the technical area during the Europa League semifinal second leg soccer match between Manchester United and Celta Vigo at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Celta's head coach Eduardo Berizzo reacts towards his players from the technical area during the Europa League semifinal second leg soccer match between Manchester United and Celta Vigo at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Λίγες ημέρες μετά από την επέμβαση για καρκίνο του προστάτη, ο Εντουάρντο Μπερίσο απολύθηκε από τη Σεβίλλη, μετά από τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη.

Μετά από επτά μήνες και μία πορεία γεμάτη σκαμπανεβάσματα, η Σεβίλλη έβαλε τέλος στην επαγγελματική σχέση της με τον Εντουάρντο Μπερίσο, ο οποίος αφήνει την ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας και στη φάση των 16 του Champions League.

Ο Αργεντινός προπονητής έχει παρουσιάσει ένα σύνολο που δεν ενθουσιάζει όπως συνέβαινε με τον προκάτοχό του, Χόρχε Σαμπαόλι, έστω κι αν παίρνει αποτελέσματα.

Η συντριβή από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και, η ισοπαλία με Λεβάντε στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" και η ήττα από τη Ρεάλ Σοθιεδάδ ξεχείλησαν το "ποτήρι" και οδήγησαν τους ιθύνοντες του συλλόγου στην απόλυση του 48χρονου τεχνικού, ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο προ ημερών, μετά από επέμβαση για καρκίνο του προστάτη.

Δύο ονόματα προκύπτουν ως τα επικρατέστερα για τη διαδοχή του. Το πρώτο που ακούγεται τις τελευταίες ημέρες είναι εκείνο του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας μεταξύ άλλων, Χάβι Γκράθια. Την Παρασκευή, τα ΜΜΕ έκαναν λόγο και για σοβαρή υποψηφιότητα του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, ενώ στα υπόψιν βρίσκονται και οι Τόμας Τούχελ, Λοράν Μπλαν, Μανουέλ Πελεγκρίνι και Μαρσέλο Μπιέλσα.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ