LA LIGA

Η Ρεάλ δίνει πίσω στη Σοθιεδάδ τον Ιγιαραμέντι!

Η Ρεάλ δίνει πίσω στη Σοθιεδάδ τον Ιγιαραμέντι!

Δύο χρόνια μετά τη μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι του ποσού των 32.000.000 ευρώ, ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι επιστρέφει στη Ρεάλ Σοθιεδάδ.

Στις 12 Ιουλίου 2013 η Ρεάλ Μαδρίτης είχε προχωρήσει σε μία σημαντική ποδοσφαιρική επένδυση, κάνοντας δικό της τον Ασιέρ Ιγιαραμέντι (διεθνή με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας) για έξι χρόνια προσφέροντας στη Ρεάλ Σοθιεδάδ το ποσό των 32.000.000 ευρώ.

Στο "Santiago Bernabeu" ο Ισπανός μέσος δεν κατάφερε να καθιερωθεί την περασμένη διετία και έτσι η διοίκηση των "μερένγκες" πήρε την απόφαση να τον παραχωρήσει, με τους Βάσκους να επωφελούνται από αυτή την κατάσταση και να ξανακάνουν δικό τους τον παίκτη.

Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν ακόμα από κάποιον από τους δύο συλλόγους, ωστόσο είναι θέμα χρόνου για την οριστικοποίηση του deal. Το πρωί της Τετάρτης ο παίκτης έφτασε στο Σαν Σεμπαστιάν και στις πρώτες του δηλώσεις κατά την αφιξή του στο αεροδρόμιο τόνισε:

Η Ρεάλ δίνει πίσω στη Σοθιεδάδ τον Ιγιαραμέντι!

Ο Ιγιαραμέντι μαζί με τον Ινίγκο Μαρτίνεθ από προπόνησή του με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ (2011)

"Η Σοθιεδάδ ήταν η πρώτη μου επιλογή αν έπρεπε να φύγω από τη Ρεάλ. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην προηγούμενη ομάδα μου". Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες θα αποκτήσει τον παίκτη προσφέροντας ένα ποσό της τάξης των 17.000.000 ευρώ στη Ρεάλ.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ