LA LIGA

Η "προδοσία" του Ραούλ και οι εξηγήσεις

Η "προδοσία" του Ραούλ και οι εξηγήσεις

Ο Ραούλ πόζαρε δίπλα στον Ροναλντίνιο και τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα στη Νέα Υόρκη, κατηγορήθηκε για "προδοσία" αλλά εξήγησε ότι ήταν υποχρεωμένος να το κάνει.

Με καχυποψία έγινε δεκτή από την κοινότητα της Ρεάλ Μαδρίτης η παρουσία του θρύλου της ομάδας, Ραούλ Γκονθάλεθ, στα εγκαίνια της επέκτασης του δικτύου της Μπαρτσελόνα στη Νέα Υόρκη.

Ο άλλοτε αρχηγός των "μερένγκες" πόζαρε στην ίδια φωτογραφία με τον Ροναλντίνιο - επίσημο πρεσβευτή της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ - τον Χρίστο Στοϊτσκοφ, τον πρόεδρο των "μπλαουγκράνα", Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και φόντο το έμβλημα της ομάδας από τη Βαρκελώνη. Όπως εξήγησε ο ίδιος ήταν υποχρέωσή του να δώσει το παρών στην εκδήλωση μιας και δουλεύει για τη La Liga (διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος) κι όχι για κάποια ομάδα.

"Όλος ο κόσμος της Ρεάλ καταλαβαίνει ότι δουλεύω για τη La Liga κι εάν η Μπάρτσα άνοιγε ένα δίκτυο στη Νέα Υόρκη, εγώ θα έπρεπε να ήμουν παρών. Ήταν τα εγκαίνια του δικτύου της Μπαρτσελόνα στη Νέα Υόρκη, έπρεπε να το κάνω. Είμαι Ρεάλ, αλλά νομίζω ότι πάντα σεβόμουν όλες τις ομάδες", υποστήριξε ο Ραούλ.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ