LA LIGA

Η Μπαρτσελόνα ζήτησε να αναβληθεί το ματς με τη Λας Πάλμας

Η Μπαρτσελόνα ζήτησε να αναβληθεί το ματς με τη Λας Πάλμας

Η Μπαρτσελόνα ζήτησε από την ισπανική διοργανώτρια αρχή να αναβληθεί το παιχνίδι με τη Λας Πάλμας (17:15) υπό τον φόβο επεισοδίων λόγω του δημοψηφίσματος για την απόσχιση της Καταλονίας από την Ισπανία.

Ισπανία ώρα μηδέν. Η κατάσταση είναι πιο κρίσιμη και ρευστή από ποτέ λόγω του δημοψηφίσματος για την απόσχιση ή όχι της Καταλονίας από την Ισπανία και ήδη τα πράγματα είναι τεταμένα στην χώρα, με την αστυνομία να έχει κάνει κατάχρηση βίας σε αρκετές περιπτώσεις, θέλοντας να καταστείλει πιθανά άσχημα συμβάντα.

Στο πλαίσιο αυτό και όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, η Μπαρτσελόνα ζήτησε από την ισπανική διοργανώτρια αρχή να αναβληθεί ο αγώνας πρωταθλήματος με τη Λας Πάλμας, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 17:15 στο "Καμπ Νόου".

Βλέποντας οι άνθρωποι της ομάδας το τι γίνεται στους δρόμους της Βαρκελώνης και τα επεισόδια που ήδη εκτυλίσσονται, φοβούνται ότι αυτά μπορεί να μεταφερθούν μέσα στο γήπεδο. Έτσι, συγκάλεσαν έκτακτη σύσκεψη και αποφασίστηκε να ζητηθεί από τη Λίγκα να μην γίνει ο αγώνας με τη Λας Πάλμας.

Πριν μέρες, οι Αρχές είχαν εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όμως επειδή έχουν συμβεί πολλά, στην Μπαρτσελόνα φοβούνται για τα χειρότερα. Μένει να δούμε ποια είναι η απόφαση που θα παρθεί.

Μάθετε όλα όσα γίνονται στην Βαρκελώνη μέσα από το Live Blog του News247.gr

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ