LA LIGA

Η Λας Πάλμας πουλάει επιθετικό για 25.000.000 ευρώ

Η Λας Πάλμας πουλάει επιθετικό για 25.000.000 ευρώ
AP PHOTO/LUCAS DE LEON

Την ώρα που έχει στείλει τους Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ ως δανεικούς κι έχει πάρει τον Εμάνουελ Εμενίκε με τον ίδιο τρόπο, η Λας Πάλμας ετοιμάζεται να πουλήσει φορ με 25.000.000 ευρώ.

Με την Κίνα να έχει ακόμα ανοιχτό το μεταγραφικό "παράθυρό" της μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου, οι ομάδες της Ευρώπης προσμένουν σε μία πρόταση για να πουλήσουν ακριβά τα περιουσιακά στοιχεία τους.

Αυτό φαίνεται πως συνέβη και με τη Λας Πάλμας, η οποία μπορεί να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, ωστόσο είναι διατεθειμένη να αποχωριστεί έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή της και δη επιθετικό.

Ο Χόναταν Βιέρα βρίσκεται στο στόχαστρο της Γκουοάν του Πεκίνου, της ομάδας που προ εβδομάδων αγόρασε τον επίσης επιθετικό Σεντρίκ Μπακαμπού από τη Βιγιαρεάλ για 40.000.000 ευρώ.

Το τίμημα για τον 28χρονο Ισπανό επιθετικό φέρεται να είναι εξίσου υψηλό, αφού οι δύο ομάδες διαπραγματεύονται κοντά σε ένα ποσό 25.000.000 ευρώ.

"Θα δώσω τα πάντα για τον σύλλογο, ωστόσο έχω πει στον πρόεδρο ότι αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία για μένα και για το μέλλον της οικογένειάς μου. Του έχω ξεκαθαρίσει ότι χάνω χρήματα εδώ και πολλά χρόνια, επειδή μένω εδώ. Η καρδιά μου έχει παγώσει. Βλέπω την κατάσταση της ομάδας, πόσο σημαντικός είμαι στον προπονητή και στον πρόεδρο, αλλά είμαι ξεκάθαρος ότι θα αποδεχθώ την προσφορά", τόνισε ο Βιέρ στην "Mundo Deportivo".

Οι Κινέζοι έχουν προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 6.000.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει 95 συμμετοχές με την ομάδα των Κανάριων Νησιών τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που επέστρεψε από τη Σταντάρ Λιέγης.

Η Λας Πάλμας, πάντως, ενίσχυσε τη γραμμή κρούσης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποκτώντας τον Εμάνουελ Εμενίκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ενώ έχει δανείσει στην ΑΕΚ τους Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο.

Photo credits: AP Photo/Lucas de Leon

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ