LA LIGA

Η La Liga στήνει γιγαντοοθόνες στη Θεσσαλονίκη για να δουν οι πρόσφυγες το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα!

Real's Cristiano Ronaldo from Portugal, left, and Barcelona's Carles Puyol challenge for the ball during a Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Feb. 26, 2013. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real's Cristiano Ronaldo from Portugal, left, and Barcelona's Carles Puyol challenge for the ball during a Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Feb. 26, 2013. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Περισσότεροι από 1.000 πρόσφυγες θα δουν το ισπανικό "Clásico", ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα (23/4, 21:45) σε γιγαντοοθόνες που θα στηθούν στη Θεσσαλονίκη. Παρόντες ο Κάρλες Πουγιόλ και ο πρόεδρος, Χαβιέρ Τέμπας.

Το ισπανικό "Clásico", ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα (23/4, 21:45), θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο του ισπανικού πρωταθλήματος για την τρέχουσα σεζόν και η La Liga (διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος) όπως γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή της σε συνεργασία με τη Mediapro θα δώσουν την ευκαιρία σε πάνω από 1.000 πρόσφυγες από τη Νέα Καβάλα, το Ωραιόκαστρο, το Πολύκαστρο και το Κιλκίς να παρακολουθήσουν ζωντανά ένα από τα σημαντικότερα ντέρμπι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Περίπου 50 απεσταλμένοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και σε συνεργασία με τις ΜΚΟ, Intervolve και Open Cultural Center, θα στήσουν γιγαντοοθόνες στην περιοχή της Helexpo και θα οργανώσουν τη Football Family Day.

Η La Liga στήνει γιγαντοοθόνες στη Θεσσαλονίκη για να δουν οι πρόσφυγες το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα!

Στη διάρκεια της εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν αθλητικές δραστηριότητες (Shooting Goal, 3Χ3), δώρα και να συναντήσουν - τουλάχιστον όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση - τον πρώην αρχηγό των "μπλαουγκράνα" και πρέσβη της La Liga, Κάρλες Πουγιόλ. Μεταξύ άλλων το "παρών" θα δώσουν ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, ο πρέσβης της Mediapro, Χάουμε Ρόουρες, ενώ τη διακόσμηση θα επιμεληθεί η ζωγράφος, Μαρία Κόρτε.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco, La Liga

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ