LA LIGA

Η... γρουσούζα Τζούλια Ρόμπερτς στο "Μπερναμπέου"

Julia Roberts poses for photographers upon arrival for the screening of the film Money Monster at the 69th international film festival, Cannes, southern France, Thursday, May 12, 2016. (AP Photo/Joel Ryan)
Julia Roberts poses for photographers upon arrival for the screening of the film Money Monster at the 69th international film festival, Cannes, southern France, Thursday, May 12, 2016. (AP Photo/Joel Ryan) AP

Η Τζούλια Ρόμπερτς ήταν επίσημη προσκεκλημένη της Ρεάλ για το clasico με την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν έφερε γούρι στους "μερένγκες" (photo).

Σε σουίτα του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" βρέθηκε ινκόγκνιτο η πασίγνωστη ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς, προσκεκλημένη της διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης για το clasico με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Η 49χρονη σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε στο γήπεδο της Μαδρίτης μαζί με τα παιδιά της και παρακολούθησε τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν έφερε γούρι στους "μερένγκες", οι οποίοι ηττήθηκαν με 3-2 από γκολ του Λιονέλ Μέσι στις καθυστερήσεις.

Η Ρόμπερτς έδωσε και συνέντευξη στην τηλεόραση της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο δεν βγήκε καμία φωτογραφία και γι' αυτό μέχρι την ώρα του αγώνα, σχεδόν κανείς δεν γνώριζε για την παρουσία της στον αγώνα.

Η... γρουσούζα Τζούλια Ρόμπερτς στο "Μπερναμπέου"

Όπως αναφέρουν Ισπανοί δημοσιογράφοι, η πληροφορία που είχε διαρρεύσει ήταν ότι θα παρακολουθούσε το ντέρμπι από την προεδρική σουίτα του Φλορεντίνο Πέρεθ, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Μετά από το τέλος του αγώνα, πάντως, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια για να χαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές μαζί με τα τρία παιδιά της.

Υπενθυμίζεται ότι ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία "Pretty Woman", Ρίτσαρντ Γκιρ, είναι δηλωμένος φίλαθλος της Ρεάλ και έχει δώσει κι αυτός το "παρών" στο γήπεδο των πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου.

Photo credits: AP Photo/Joel Ryan

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ