LA LIGA

Η Ατλέτικο παίρνει τον "αποστάτη" της Κροατίας

AC Milan's Nikola Kalinic, left, celebrates with his teammate Patrick Cutrone after scoring his side's third goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Nikola Kalinic, left, celebrates with his teammate Patrick Cutrone after scoring his side's third goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Μετά τον Ζέλσον Μαρτίνς, η Ατλέτικο ετοιμάζεται να κάνει δικό της και τον Κροάτη επιθετικό της Μίλαν, Νίκολα Κάλινιτς.

Θα μπορούσε να είναι στην Κροατία και να πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες και συμπατριώτες του τη συμμετοχή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Ωστόσο, έτσι όπως έστρωσε... κοιμήθηκε.

Ο Νίκολα Κάλινιτς παράκουσε την εντολή του ομοσπονδιακού τεχνικού του, Ζλάτκο Ντάλιτς, κι αρνήθηκε να περάσει ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Νιγηρία για την πρεμιέρα των δύο ομάδων (πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων) στο Μουντιάλ 2018.

Έτσι αποβλήθηκε από την αποστολή της εθνικής Κροατίας κι επέστρεψε πίσω άρον άρον, βλέποντας από το... σπίτι του τη σπουδαία πορεία των συμπατριωτών του στη διοργάνωση. Τώρα βρίσκεται στο Μιλάνο και κάνει προπονήσεις με τους "ροσονέρι". Δεν θα φορά για πολύ, όμως, τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.

Η Ατλέτικο συμφώνησε με τον 30χρονο επιθετικό. Οι "κολτσονέρος" θα τον αποκτήσουν με τη μορφή μονοετούς δανεισμού, ενώ μετά το πέρας αυτού θα τεθεί οψιόν αγοράς του ύψους 18.000.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας είναι κοντά και στην απόκτηση του Ζέλσον Μαρτίνς από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ