LA LIGA

Γουακάσο: "Να συνεχίσω να προσφέρω για τη Γρανάδα"

Γουακάσο: "Να συνεχίσω να προσφέρω για τη Γρανάδα"

Ικανοποιημένος για τη χθεσινή (1/3) του εμφάνιση και το γκολ που σημείωσε, εμφανίστηκε ο Μουμπάρακ Γουακάσο μετά τη νίκη (2-1) της Γρανάδα απέναντι στην Αλαβές (VIDEO).

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής στη χθεσινή (1/3) νίκη της Γρανάδα κόντρα στην Αλαβές (2-1) για την 25η αγωνιστική της La Liga.

Ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στον Παναθηναϊκό σημείωσε την τέταρτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ισπανικού συλλόγου, καταφέρνοντας να σκοράρει για πρώτη φορά. Μάλιστα, αγωνίστηκε για 90 λεπτά και βοήθησε την ομάδα του Λούκας Αλκαράθ να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Όπως ήταν λογικό, ο Γκανέζος παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του, λέγοντας ότι είναι χαρούμενος γι' αυτό το επίτευγμα, ενώ τόνισε ότι επιθυμεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα της Γρανάδα. Όμως, πρέπει να αναφέρω ότι είμαι ακόμα περισσότερο ευτυχισμένος που καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Ο Αλλάχ ήταν καλός μαζί μου, επειδή κατάφερα να μείνω σε φόρμα και να δώσω το καλύτερο για την ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κάτι, το οποίο είναι σημαντικό για όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ελπίζω αυτό το τέρμα να είναι απλά το πρώτο που έβαλα εδώ. Θέλω να συνεχίσω να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα στη μάχη που δίνει για την παραμονή", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γουακάσο.


Mubarak Wakaso Goal HD - Granada CF 1-0 Alaves... από RussellLerman
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ