LA LIGA

Γκριεζμάν: "Είμαι χαρούμενος στην Ατλέτικο"

Γκριεζμάν: "Είμαι χαρούμενος στην Ατλέτικο"
© AFP/GETTY IMAGES

Με δηλώσεις του στον βρετανικό Τύπο ο Αντουάν Γκριεζμάν επισήμανε ότι δεν σκοπεύει να αποχωρίσει απ' την Ατλέτικο Μαδρίτης. Επιπλέον, μίλησε για τον Πολ Πογκμπά κι αποκάλυψε μια μελλοντική επιθυμία.

Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησής του απ' την Ατλέτικο Μαδρίτης έβαλε ο Αντουάν Γκριεζμάν, με δηλώσεις του στο "Sky Sports". Επιπλέον, έκανε λόγο και στον συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, Πολ Πογκμπά.

Ο 25χρονος επιθετικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την παρουσία του στους "ροχιμπλάνκος" κι απ' ότι φαίνεται δεν σκοπεύει να αποχωρήσει.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Μια μελλοντική μετακίνηση εξαρτάται απ' το πώς αισθάνομαι. Αυτή τη στιγμή είμαι πατέρας και δεν είναι σωστό η οικογένειά μου να αλλάξει περιβάλλον".

"Στο μέλλον θα δω εάν θέλω να αποχωρήσω. Προς το παρόν είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ατλέτικο. Θέλω να κερδίσω τίτλους με την ομάδα".

Για τη φημολογία περί αποχώρησής του επισήμανε: "Ακούγονται πολλά για μένα, την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν σκοπεύω να μεταβώ σε άλλο σύλλογο".

Επιπλέον, έκανε ένα σχόλιο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Πάντα ρωτάω τον Πογκμπά σχετικά με τη Γιουνάιτεντ. Πιστεύω ότι είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ καλές υποδομές. Ρωτάω τον Πολ σχετικά με κάποιους παίκτες και τον Μουρίνιο. Να βεβαιωθώ για το αν είναι πράγματι τόσο καλοί".

Μάλιστα, αποκάλυψε μια μελλοντική επιθυμία: "Θα ήταν φοβερό να παίξω στην ίδια ομάδα με τον Πογκμπά".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ