LA LIGA

Γκριεζμάν: "Αποφάσισα να μείνω στην Ατλέτικο"

FILE - In this Wednesday, April 12, 2017 file photo, Atletico's Antoine Griezmann celebrates after scoring from the penalty spot the opening goal of the game during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Atletico Madrid and Leicester City at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Spain. (AP Photo/Paul White, File)
Γκριεζμάν (AP Photo/Paul White) AP

Επισημοποιήθηκε η παραμονή του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός υποστήριξε ότι θα ήταν πλήγμα για τους "ροχιμπλάνκος" να αποχωρήσει.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν θα παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τουλάχιστον όχι τώρα, αφού ο επιθετικός της Ατλέτικο βγήκε δημοσίως και υποστήριξε ότι δεν αφήνει τους "Ροχιμπλάνκος". Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δήλωσε στο "telefoot":

"Αποφάσισα να μείνω. Κάναμε καλή χρονιά και τον Ιανουάριο ενδεχομένως μπορούμε να κάνουμε καλές μεταγραφές. Η απαγόρευση μεταγραφών είναι δύσκολη στιγμή για την ομάδα και θα ήταν πλήγμα για αυτήν να αποχωρήσω".

Υπενθυμίζεται ότι το CAS δεν έκανε δεκτή την προσφυγή της Ατλέτικο κατά της πρωτόδικης απόφασης και έτσι οι Μαδριλένοι δεν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφή την καλοκαιρινή περίοδο. Υπενθυμίζεται ότι είχαν κριθεί παράνομες ορισμένες από τις μεταγραφές που είχαν κάνει τη χρονική περίοδο από το 2007 μέχρι και το 2014 και αφορούσαν παίκτες κάτω των 18 ετών.

(AP Photo/Paul White)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ