LA LIGA

Γκοντίν: "Βγάζουν selfies με τον Μέσι αντί να τον σταματούν"

Γκοντίν: "Βγάζουν selfies με τον Μέσι αντί να τον σταματούν"

Ο Ντιέγκο Γκοντίν υποστήριξε πως ο λόγος που ο Λιονέλ Μέσι διαπρέπει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και όχι με της Αργεντινής είναι πως αντιμετωπίζεται με υπερβολικό σεβασμό από τους αντιπάλους του στη La Liga.

"Τα πράγματα είναι διαφορετικά στη Νότια Αμερική. Εκεί τον μαρκάρουν περισσότερο", τόνισε αρχικά ο Ουρουγουανός σέντερ μπακ στον τηλεοπτικό σταθμό "Teledoce" και συνέχισε:

"Μερικές φορές λέμε μεταξύ μας: στην Ισπανία πριν τους αγώνες βγάζουν φωτογραφίες μαζί του, κάτι που φαίνεται αστείο αλλά είναι η αλήθεια. Υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός στη Ντόια Αμερική και τον μαρκάρουν πολύ πιο δυνατά".

Επιπλέον, ο έμπειρος στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης υπογράμμισε πως σημαντικό ρόλο στην διαφορετική εικόνα που παρουσιάζει ο Μέσι όταν παίζει με τη Μπαρτσελόνα και την εθνική ομάδα της χώρας του είναι η διαφορετική θέση στην οποία αγωνίζεται στις δύο ομάδες.

Γκοντίν: "Βγάζουν selfies με τον Μέσι αντί να τον σταματούν"

"Με τη φανέλα της Αργεντινής παίζει πιο πίσω και είναι αναγκασμένος να περάσει δύο ζώνες άμυνες αντί για μία, οπότε τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα για αυτόν. Είναι επίσης διαφορετικοί οι αγωνιστικοί χώροι.

Οπότε έχουμε να κάνουμε με έναν συνδυασμό πραγμάτων που αναγκάζουν τον Μέσι της Μπαρτσελόνα να μην εμφανίζεται στην εθνική Αργεντινής".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ