LA LIGA

Γκολάρες από Γούιλιαμς, Νεϊμάρ για Μπιλμπάο, Μπαρτσελόνα

Γκολάρες από Γούιλιαμς, Νεϊμάρ για Μπιλμπάο, Μπαρτσελόνα

Οι Ινιάκι Γουίλιαμς και Νεϊμάρ πέτυχαν δυο γκολ πανομοιότυπα και σπάνιας ομορφιάς στις αναμετρήσεις των ομάδων τους κόντρα σε Εσπανιόλ και Βιγιαρεάλ. (VIDEOS)

Δυο εντυπωσιακά γκολ πέτυχαν οι Ινιάκι Γουίλιαμς και Νεϊμάρ στα παιχνίδια της Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Εσπανιόλ και της Μπαρτσελόνα με τη Βιγιαρεάλ αντίστοιχα.

Δυο γκολάρες και μάλιστα πανομοιότυπες με τους δυο ποδοσφαιριστές να χορεύουν τους αντιπάλους τους καθώς πέρασαν την μπάλα από πάνω τους και να σκοράρουν στην κίνηση πριν αυτή πέσει στο έδαφος.

Αρχικά ο Ινιάκι Γουίλιαμς στη νίκη της Μπιλμπάο επί της Εσπανιόλ με 2-1 άνοιξε το σκορ με το εντυπωσιακό του γκολ παίρνοντας την μπάλα έξω από την περιοχή, την τσίμπησε πάνω από τον αντίπαλο του και έπιασε το απευθείας βολέ από πλάγια θέση. Δείτε το βίντεο με το γκολ που είναι στο 17 δευτερόλεπτο.

Ο Νεϊμάρ από την πλευρά του ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ για την Μπαρτσελόνα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 μετά από συνεργασία με τον Νεϊμάρ και όμορφο χορευτικό πλασάροντας από το ύψος του πέναλτι.

Δείτε τα βίντεο με τα γκολ με το εντυπωσιακό τέρμα του Νεϊμάρ να είναι στο 3.01''.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο Neymar Jr....!!! 󾌯󾌯󾌯

Posted by SPORT 24 (www.sport24.gr) on Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ