LA LIGA

Γιατρός Λας Πάλμας: "Ο Εμενίκε ήλθε τραυματίας από τον Ολυμπιακό"

Γιατρός Λας Πάλμας: "Ο Εμενίκε ήλθε τραυματίας από τον Ολυμπιακό"

Ο γιατρός της Λας Πάλμας, Χεράρδο Γκαρθές, υποστήριξε ότι ο Εμάνουελ Εμενίκε ήταν τραυματίας όταν πήγε στα Κανάρια Νησιά από τον Ολυμπιακό.

Ολοταχώς προς τη Segunda βαδίζει η Λας Πάλμας, καθώς μετά την εκτός έδρας ήττα (2-1) από τη Λεβάντε βρίσκεται σε απόσταση δέκα βαθμών από την αντίπαλό της.

Ο Νιγηριανός φορ, Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος αποκτήθηκε στην εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό δεν έχει φορέσει, ούτε θα φορέσει τη φανέλα της "ουνιόν".

Ο γιατρός της Λας Πάλμας, Χεράρδο Γκαρθές, υποστήριξε ότι ο Αφρικανός ήταν τραυματίας όταν πήγε στα Κανάρια Νησιά από τον Ολυμπιακό.

"Ο Εμενίκε ήλθε τραυματίας και σε εμάς δεν είπε τίποτα. Υπέγραψε σαν μην είχε τίποτα, με αποτέλεσμα οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε να είναι φυσιολογικές.

Αυτός που κλείνει έναν παίκτη, πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Εμείς είμαστε γιατροί και δεν μπορούμε να ελέγξουμε εάν κάποιος παίκτης έχει μεγάλο διάστημα χωρίς να παίζει. Δεν το κάνει ούτε η Ρεάλ, ούτε η Μπαρτσελόνα".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ