LA LIGA

"Γιατί δεν χόρευαν και στο γκολ του Τόρες";

"Γιατί δεν χόρευαν και στο γκολ του Τόρες";

Ο χορευτικός πανηγυρισμός των Τιάγκο-Άλβες μετά το 0-5 επί της Βαγεκάνο "άναψε φωτιές". Διαβάστε για την αιχμηρή δήλωση Γουαρδιόλα αλλά και την ατάκα του τεχνικού των γηπεδούχων που έξυσε πληγές (video)!

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 7-0 τη Ράγιο Βαγεκάνο μέσα στη Μαδρίτη και απέτρεψε τη Ρεάλ Μαδρίτης από το να πανηγυρίσει μαθηματικά τον τίτλο τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, ωστόσο δύο παίκτες της κατάφεραν να μπουν στο στόχαστρο μετά το τέλος του αγώνα, ακόμα και από τους ανθρώπους της ίδιας τους της ομάδας.

Σε ρόλο απολογούμενου βρέθηκαν οι Τιάγκο Αλκάνταρα και Ντάνι Άλβες, οι οποίοι μετά την επίτευξη του πέμπτου τέρματος των Καταλανών (ο Βραζιλιάνος έκανε τη σέντρα και ο Ισπανός με τις ιταλικές ρίζες σκόραρε) επέλεξαν να πανηγυρίζουν με ένα χορευτικό νούμερο, κίνηση που δεν άρεσε καθόλου.

Αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή όταν ο Κάρλες Πουγιόλ έτρεξε προς το μέρος τους και διέκοψε κάπως βιαστικά τον πανηγυρισμό ενώ ο Πεπ Γουαρδιόλα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως "αυτή η ενέργεια δεν αρμόζει σε παίκτες της Μπαρτσελόνα, ζητούμε συγγνώμη από τη Ράγιο".

Από την πλευρά τους οι δύο παίκτες ζήτησαν αμέσως συγγνώμη: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς της Ράγιο που ίσως ένιωσαν προσβεβλημένοι από αυτό το χορό.

Δεν ήταν στις προθέσεις μου να προσβάλλω κάποιον αλλά να διασκεδάσουμε. Επιπλέον, όταν ήμουν μικρός μου έλεγαν ότι αυτό που έχει σημασία στο ποδόσφαιρο είναι να περνάς καλά", δήλωσε ο Ντάνι Άλβες, με τον Τιάγκο να τονίζει:

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τον πανηγυρισμό. Τα συναισθήματα που με κυρίευαν εκείνη τη στιγμή με οδήγησαν σε ένα λάθος. Δεν θα επαναληφθεί".

Αυτά τα λόγια μεταμέλειας δεν στάθηκαν πάντως ικανά να κατευνάσουν την οργή των ανθρώπων της Ράγιο, με τον τεχνικό των Μαδριλένων, Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ, να βγαίνει στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ona FM" και να "σφάζει με το βαμβάκι" τη Μπαρτσελόνα.

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Άλβες και ο Τιάγκο δεν χόρευαν όταν ο Τόρες σκόραρε στο Καμπ Νόου", δήλωσε μεταξύ άλλων .

Φυσικά, ο τεχνικός της Ράγιο ήθελε να... υπενθυμίσει στους Καταλανούς το γκολ του Φερνάντο Τόρες την περασμένη Τρίτη, με το οποίο ο Ισπανός στράικερ υπέγραψε την πρόκριση της Τσέλσι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και ταυτόχρονα τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ