LA LIGA

Γι' αυτό έμεινε στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε

Γι' αυτό έμεινε στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε
Σιμεόνε-Ατλέτικο Μαδρίτης © GETTY IMAGES

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το 2020.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ανανέωσε με την Ατλέτικο Μαδρίτης ως το καλοκαίρι του 2020 και ο Αργεντινός αναφέρθηκε στους λόγους που πήρε την απόφαση να μείνει στους "ροχιμπλάνκος" για τρία ακόμη χρόνια. Το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2018, αλλά αποφάσισε να το επεκτείνει για επιπλέον δυο.

"Ζήτησα από τον σύλλογο να μην αποχωρήσει κανένας ποδοσφαιριστής και εφόσον αυτό συνέβη, συνεχίζω στην Ατλέτικο", ανέφερε ο Σιμεόνε, ο οποίος απάντησε και στο θέμα της τιμωρίας από τη FIFA, μιας και η Ατλέτικο δεν μπορούσε να κάνει μετεγγραφές το καλοκαίρι:

"Αν μου έλεγαν ότι θα έφευγαν ο Γκριεζμάν, ο Σαούλ και ο Κόκε και ότι θα είχαμε χρήματα για μετεγγραφές ή ότι δεν θα έφευγε κανείς και δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε άλλους, τότε θα προτιμούσα το δεύτερο", είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Ατλέτικο.

Για το νέο γήπεδο, είπε πως "ο σύλλογος αναπτύσσεται και απόδειξη είναι και το νέο γήπεδο. Ελπίζω να το αγαπήσουν οι οπαδοί μας, αν και πάνω απ' όλα αγαπούν τη φανέλα".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ