LA LIGA

Φεύγει από τη Θέλτα ο Μπερίσο

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟ - ΘΕΛΤΑ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA  (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟ - ΘΕΛΤΑ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ICON

Ο Εδουάρδο Μπερίσο ανακοίνωσε το Σάββατο (20/5) ότι δεν συνεχίζει στον πάγκο της Θέλτα και εμφανίζεται ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Χόρχε Σαμπαόλι στη Σεβίλλη.

Πήγε στο Βίγκο το 2014 και ανέβασε επίπεδο τη Θέλτα. Λίγο έλειψε - για τη χαμένη ευκαιρία του Γκουιντέτι - να βρεθεί και στον τελικό του Europa League. Εποχή Μπερίσο τέλος στο "Estadio de Balaídos", καθώς ο "Τότο" αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία των Γαλιθιάνων.

Μάλιστα, αποχαιρέτησε και τους ποδοσφαιριστές του μετά την τελευταία προπόνηση της σεζόν. Το τελευταίο του ματς θα είναι την Κυριακή (21/5, 17:45) με αντίπαλο τη Σοθιεδάδ για την τελευταία (38η) αγωνιστική της La Liga.

Στην ανακοίνωσή της η Θέλτα ευχαριστεί τον Αργεντινό για το γεγονός ότι "έγραψε ιστορία" και ξεκαθαρίζει ότι "θα είναι πάντα ανάμεσα στις καλύτερες αναμνήσεις των οπαδών της ομάδας".

Που θα πάει, ωστόσο, ο "Τότο"; Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ εμφανίζεται ως υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Χόρχε Σαμπαόλι στην τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης.

Ο Μπερίσο έχει προταθεί και σε άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων και τον Ολυμπιακό, αν και το κασέ του είναι σχεδόν απαγορευτικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ