LA LIGA

Φαβορί ο Μίτσελ για Λας Πάλμας

Φαβορί ο Μίτσελ για Λας Πάλμας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κίκε Σετιέν δεν αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Λας Πάλμας και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, αρέσει πολύ στη διοίκηση της νησιωτικής ομάδας. Ποια η σημασία για το μέλλον του Αραούχο στην ΑΕΚ.

Η Λας Πάλμας θα είναι και την επόμενη σεζόν στη La Liga, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα συνεχίσει να καθοδηγείται τεχνικά από τον Κίκε Σετιέν.

Κι αυτό γιατί ο 58χρονος τεχνικός από τη Σανταντέρ δεν αποδέχθηκε την πρόταση των "αμαρίγιος" για ανανέωση της συνεργασίας τους. Αντίθετα, οι δύο πλευρές απέχουν πολύ σε οικονομικό επίπεδο.

Η διοίκηση της Λας Πάλμας ψάχνει από τώρα υποψήφιους αντικαταστάτες προκειμένου να είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Ένα από τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει και βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι αυτό του Ισπανού πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονθάλεθ.

Όπως αναφέρει η "Marca", είναι το προφίλ του τεχνικού που συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη απήχηση στο διοικητικό συμβούλιο της ισπανικής νησιωτικής ομάδας.

Ασφαλώς και οι εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της Λας Πάλμας ενδέχεται να καθορίσουν το μέλλον του Αργεντινού επιθετικού, Σέρχιο Αραούχο, στην ΑΕΚ.

Ανεξάρτητα από το ποσό που θα ζητήσει η ισπανική ομάδα για ενδεχόμενη παραχώρησή του το καλοκαίρι μετά το πέρας του δανεισμού - αγωνίζεται στην Ένωση ως δανεικός για έξι μήνες - με τον Κίκε Σετιέν δύσκολα θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Λας Πάλμας.

Οι δύο άνδρες έχουν λογομαχήσει αρκετές φορές, ενώ ο Κίκε Σετιέν πρόσφατα κατηγόρησε στον Αργεντινό επιθετικό ότι "θέλει βοήθεια για να ξεπεράσει τα προβλήματά του". Ενδεχόμενη αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, πιθανώς να αλλάξει και τα δεδομένα γύρω από το μέλλον του Νοτιοαμερικάνου φορ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ