LA LIGA

Ευχαρίστησε Μαρινάκη και αποθέωσε Μίτσελ ο Ουσίγιος

Ευχαρίστησε Μαρινάκη και αποθέωσε Μίτσελ ο Ουσίγιος

Στο περιθώριο της παρουσίασης του από την Μάλαγα, ο Μάριο Ουσίγιος ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την στάση του και αποθέωσε τον κόουτς Μίτσελ.

Ο Αργεντίνος τεχνικός διευθυντής ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα του στους Ανδαλουσιάνους και στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την στάση του, ενώ αποθέωσε τον κόουτς Μίτσελ.

"Το να δεχθώ αυτή την προσφορά ήταν η πιο εύκολη απόφαση της ζωής μου. Δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό. Ήμουν χαρούμενος που θα επιστρέψω, επομένως δεν υπήρχε λόγος κωλυσιεργίας.

Η ανυπομονησία μου να επιστρέψω ήταν η προτεραιότητα μου και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ", τόνισε αρχικά ο Ουσίγιος και αποκάλυψε πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα εξαιτίας της καλής θέλησης του προέδρου των Πειραιωτών, που συναίνεσε στην επιθυμία του να επιστρέψει στην Μάλαγα:

"Μίλησα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον ευχαρίστησα για την παρουσία μου στην ομάδα, ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Του εξήγησα την κατάσταση, του μίλησα ανοιχτά και από τη στιγμή που ήταν συναισθηματικοί οι λόγοι, με κατάλαβε και έχουμε μια πολύ καλή σχέση.

Ήμουν καλά στον Ολυμπιακό, μου παρείχαν τα πάντα και πραγματοποιούσαμε στόχους. Αλλά εξήγησα στον κ. Μαρινάκη τι σημαίνει η Μάλαγα για εμένα, με κατάλαβε και είμαι ευτυχισμένος. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα εξαιτίας της καλής θέλησης του προέδρου".

Ο Μάριο Ουσίγιος ξεκαθάρισε ότι ο Μίτσελ θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν χαρισματικό προπονητή:

"Οι άνθρωποι που θα μας βγάλουν από την δύσκολη θέση είναι εδώ, στη Μάλαγα. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος είναι μακριά και έχω αναμφισβήτητη εμπιστοσύνη στον Μίτσελ.

Εννοείται ότι θα συνεχίσει, το εγγυώμαι και με το παραπάνω. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Δουλεύουν όλοι σκληρά, είναι ενωμένοι και πιστεύω ότι ο Μίτσελ είναι ένας τρομερός προπονητής με φοβερό χάρισμα".

Photo credits: malagacf.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η χειραψία Μαρινάκη - Ουσίγιος
Ξανά στη Μάλαγα ο Ουσίγιος
Τέλος ο Ουσίγιος από τον Ολυμπιακό
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ