LA LIGA

Έτσι χάλασε η επιστροφή Φαλκάο στην Ατλέτικο

Έτσι χάλασε η επιστροφή Φαλκάο στην Ατλέτικο
© REUTERS

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο βρέθηκε τη Δευτέρα, τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, στη Μαδρίτη αλλά η επιστροφή του στην Ατλέτικο δεν πραγματοποιήθηκε. Δείτε γιατί.

Η μεγάλη επιστροφή στο "Μανθανάρες" δεν έγινε ποτέ. Ο 29χρονος Κολομβιανός επιθετικός που αγωνίζεται στην Τσέλσι ως δανεικός από τη Μονακό, Ραδαμέλ Φαλκάο, βρέθηκε σύμφωνα με την "Telegraph" τη Δευτέρα, τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, στην ισπανική πρωτεύουσα αλλά δεν ξαναφόρεσε τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Και ο λόγος είναι ένας συμπατριώτης του. Ο Τζάκσον Μαρτίνες επρόκειτο να αποχωρήσει από τους "κολτσονέρος", έξι μήνες μετά την απόκτησή του από την Πόρτο έναντι 35.000.000 ευρώ, με προορισμό την Κίνα.

Η ασιατική χώρα είναι δημοφιλής προορισμός εσχάτως για τους Νοτιοαμερικάνους - ειδικά τους Βραζιλιάνους - αλλά η μεταγραφή του Τζάκσον Μαρτίνες στην κινέζικη ομάδα - Jiangsu Suning - χάλασε την τελευταία στιγμή.

Έτσι, δεν υπήρχε χώρος για τον "τίγρε" στην Ατλέτικο και παρά τις προσπάθειες του Πορτογάλου ατζέντη (τόσο του Φαλκάο όσο και του Μαρτίνες) - Ζόρζε Μέντες - δεν κατάφερε να επιστρέψει στην ομάδα τη φανέλα της οποίας φόρεσε τη διετία από το 2011 έως το 2013.

"Σκοτεινό" είναι το μέλλον του Ραδαμέλ Φαλκάο και στο Λονδίνο. Ειδικά από τη στιγμή που η Τσέλσι απέκτησε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και το Βραζιλιάνο φορ, Αλεσάντρε Πάτο.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ