LA LIGA

Έτσι γιόρτασε τον θρίαμβο στο "Camp Nou" η Βαλένθια

Έτσι γιόρτασε τον θρίαμβο στο "Camp Nou" η Βαλένθια

Η Βαλένθια "έβαλε φωτιά" στη μάχη του τίτλου νικώντας 2-1 την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη και οι παίκτες της... ξεσάλωσαν στα αποδυτήρια του "Camp Nou" (φωτογραφίες).

Την αμέσως προηγούμενη φορά που οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο ίδιο γήπεδο, η Βαλένθια είχε υποστεί ταπεινωτικό διασυρμό με 7-0 από την Μπαρτσελόνα για το Copa del Rey, όμως το βράδυ της Κυριακής πήρε γλυκιά εκδίκηση.

Οι "νυχτερίδες" πήραν μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί των "μπλαουγκράνα" (αποτέλεσμα που έβαλε για τα γερά στο κόλπο του τίτλου Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης) και λίγο μετά το τελικό σφύριγμα οι παίκτες της έβγαλαν πανηγυρικές ομαδικές φωτογραφίες μέσα από τα αποδυτήρια του "Camp Nou" όπως είχαν κάνει και αυτοί της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από δύο εβδομάδες μετά τη δική τους επικράτηση με σκορ 2-1 στη Βαρκελώνη.

Έτσι γιόρτασε τον θρίαμβο στο "Camp Nou" η Βαλένθια

Οι Τσέρισεβ και Μουσταφί ανέβασαν μάλιστα τις σχετικές φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, με τον πρώτο (ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού) να βλέπει μάλιστα με χαρά τον Ροντρίγκο να κρατάει με υπερηφάνεια τη φανέλα του.

Έτσι γιόρτασε τον θρίαμβο στο "Camp Nou" η Βαλένθια

Ο λόγος συμβολικός καθώς ο Τσέρισεβ είχε γίνει λίγους μήνες πριν αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα καθώς άθελά του είχε προκαλέσει τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από το φετινό Copa del Rey.

Οι πανηγυρικές φωτογραφίες των παικτών της Βαλένθια στα αποδυτήρια του Camp Nou:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ