LA LIGA

Έσπασε την κατάρα με τη Μπαρτσελόνα ο Έμερι

Έσπασε την κατάρα με τη Μπαρτσελόνα ο Έμερι

Η νίκη της Σεβίλλης επί της Μπαρτσελόνα αποτέλεσε λύτρωση για τον Ουνάι Έμερι καθώς ήταν η πρώτη στην καριέρα του απέναντι στους "μπλαουγκράνα". Διαβάστε για το μαύρο ρεκόρ που μετρούσε μέχρι πρότινος.

Μπορεί το 2-1 κόντρα στη Μπαρτσελόνα να επιτεύχθηκε και με λίγη δόση τύχης (η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε τέσσερα δοκάρια, με τα δύο μάλιστα να είναι στην "τρελή" ευκαιρία του Νεϊμάρ στο 23ο λεπτό) όμως αυτό ουδόλως ενδιαφέρει τον Ουνάι Έμερι ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου ξόρκισε τα φαντάσματα...

Αν και είναι ένας από τους επιτυχημένους Ισπανούς τεχνικούς ο Έμερι δεν είχε καταφέρει ποτέ στην καριέρα να νικήσει τη Μπαρτσελόνα, σε όποιον πάγκο ομάδας και ανα κάθησε, με την 21η κόντρα του κόντρα στη "Μπάρτσα" να αποδεικνύεται πάντως γούρικη για αυτόν.

Έσπασε την κατάρα με τη Μπαρτσελόνα ο Έμερι

Τις 20 προηγούμενες φορές που είχε τεθεί αντιμέτωπος της Μπαρτσελόνα όντας στον πάγκο των Αλμερία, Βαλένθια, Σπαρτάκ Μόσχας (σε ματς για το Champions League) και Σεβίλλη, είχε απολογισμό 6 ισοπαλίες και 14 ήττες, με τα τέρματα να είναι 22 και 53 κατά.

Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα 2-1

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ