LA LIGA

Επίθεση Ρονάλντο στον Τσάβι!

Επίθεση Ρονάλντο στον Τσάβι!

Οι δηλώσεις του Τσάβι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσαν την αντίδραση του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης που απάντησε στον Ισπανό μέσο με αιχμηρό τρόπο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του Τσάβι για τον ίδιο. Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και υποστήριξε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του CR7 είναι πως ο Λιονέλ Μέσι είναι καλύτερός του.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Οσασούνα που βρήκε τη Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί με 5-2, με τον Ρονάλντο να ανοίγει το δρόμο προς τη νίκη, ο Πορτογάλος άσος μίλησε στα ισπανικά ΜΜΕ, κι όπως είναι λογικό ερωτήθηκε για το περιστατικό, όντας ιδιαίτερα αιχμηρός.

"Οι πιο πολλές αναζητήσεις στο ίντερνετ γίνονται για εμένα. Αυτοί που θέλουν να γίνουν εξώφυλλα μιλούν για εμένα. Δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Τσάβι. Αγωνίζεται στο Κατάρ ή δεν ξέρω εγώ πού. Κατέκτησε τα πάντα, αλλά δεν κέρδισε ποτέ τη Χρυσή Μπάλα. Εγώ έχω τρεις", ήταν το σχόλιο του 31χρονου επιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσάβι: "Το πρόβλημα του Ρονάλντο είναι ο Μέσι"
"5άρα" με την άμυνα η Ρεάλ
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ