LA LIGA

Επιστρέφει στην Ατλέτικο ο Φιλίπε Λουίς

Επιστρέφει στην Ατλέτικο ο Φιλίπε Λουίς

Μόνον οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για την επιστροφή του Φιλίπε Λουίς στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Στα 16.000.000 ευρώ, το κόστος της μεταγραφής του από την Τσέλσι.

Μετά από μία σεζόν στο Λονδίνο με τη φανέλα της Τσέλσι, ο 29χρονος διεθνής Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, Φιλίπε Λουίς, επιστρέφει στη Μαδρίτη και την Ατλέτικο.

Ο Βραζιλιάνος συναντήθηκε το Σάββατο το πρωί, στην ισπανική πρωτεύουσα, με τον Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν και πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης, για τις επόμενες τέσσερις σεζόν.

Το κόστος της επιστροφής του Φιλίπε Λουίς στο "Βιθέντε Καλντερόν" ανέρχεται στα 16.000.000 ευρώ, περίπου όσο τον είχε πουλήσει στη λονδρέζικη ομάδα. Αρχικά, Ατλέτικο και Τσέλσι είχαν συμφωνήσει στα 15.000.000 ευρώ, αλλά οι "μπλε" του Λονδίνου ανέβασαν ελάχιστα τις απαιτήσεις τους την Παρασκευή το βράδυ.

Ο Φιλίπε Λουίς, μάλιστα, θα γευματίσει μαζί με τους νέους του συμπαίκτες το Σάββατο το μεσημέρι και θα παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Νουμάνθια.

Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς ήταν μέλος των "κολτσονέρος" από το 2010 έως το 2014, σημειώνοντας δύο γκολ σε 127 συμμετοχές και κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, ένα Copa del Rey, ένα Europa League και δύο UEFA Super Cup.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ