LA LIGA

Επιστρέφει στη δράση ο Κάμπελ

Επιστρέφει στη δράση ο Κάμπελ
AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

O επιθετικός της Μπέτις Τζόελ Κάμπελ επιβεβαίωσε ότι είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του για φέτος, μετά από τετράμηνη απουσία λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Ο Τζόελ Κάμπελ, οποίος βρισκόταν εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις μήνες λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, είναι έτοιμος για την επανεμφάνισή του με τα χρώματα της Μπέτις.

"Είμαι καλά, είναι στο χέρι του προπονητή για το αν θα με συμπεριλαμβάνει στις αποστολές για τα επόμενα παιχνίδια", δήλωσε ο Κοσταρικανός στο "Radio Marca Sevilla".

"Κάνω κάθε μέρα προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες μου και βρίσκομαι στο ίδιο επίπεδο μ' αυτούς. Αν, λοιπόν, αρέσει στον προπονητή αυτό που βλέπει, μπορεί να με συμπεριλαμβάνει στις αποστολές".

"Δεν έχω παίξει για μεγάλο χρονικό διάστημα και πρέπει να πηγαίνω βήμα βήμα δουλεύοντας σκληρά. Θέλω να μείνω για χρόνια εδώ, αλλά αυτές οι αποφάσεις δεν κρίνονται απο εμένα. Ήμουν αρκετά τυχερός στην καριέρα μου, ώστε να έχω αγωνιστεί σε πολλές ομάδες αλλά μου αρέσει εδώ πέρα".

"Θέλουμε να παραμείνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία, διεκδικώντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είμαστε μεγάλη ομάδα και το αξίζουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σύμφωνα με τη φιλοσοφία του προπονητή", πρόσθεσε ο 25χρονος διεθνής.

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ