LA LIGA

Επίσημο: Στη Λεγανές ο Μουνιός

Juventus' Paulo Dybala, right, challenges for the ball with Genoa' Ezuquiel Munoz during a Serie A soccer match at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Wednesday, Feb. 3, 2016. (AP Photo/Massimo Pinca)
Juventus' Paulo Dybala, right, challenges for the ball with Genoa' Ezuquiel Munoz during a Serie A soccer match at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Wednesday, Feb. 3, 2016. (AP Photo/Massimo Pinca) AP

Η Λεγανές ανακοίνωσε την απόκτηση του Εσεκίελ Μουνιός, ο οποίος βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Συμπαίκτης και -κατά πάσα πιθανότητα- παρτενέρ του Δημήτρη Σιόβα στη Λεγανές θα είναι ο Εσεκίελ Μουνιός. Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού στόπερ για τα επόμενα τρία χρόνια, ενισχύοντας σημαντικά την άμυνά της.

Την περυσινή σεζόν ο 26χρονος αμυντικός πραγματοποίησε 32 συμμετοχές με τη φανέλα της Τζένοα, στην οποία ανήκε την τελευταία διετία. Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Μουνιός είχε συνδεθεί το προηγούμενο διάστημα με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε για τους "ερυθρολεύκους".

H ανακοίνωση:

Photo Credits: AP Photo/Massimo Pinca

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ