LA LIGA

Επίσημο: Ο Μίτσελ ανακοινώθηκε από τη Μάλαγα

Επίσημο: Ο Μίτσελ ανακοινώθηκε από τη Μάλαγα

Προπονητής της Μάλαγα είναι ο Μίτσελ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα της Ανδαλουσίας και θα την καθοδηγήσει στη μάχη για την όσο το δυνατόν πιο άνετη εξασφάλιση της παραμονής.

Ο Μίτσελ είναι και με τη... βούλα ο νέος προπονητής της Μάλαγα. Ο άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού και της Μαρσέιγ, θα καθοδηγήσει την ομάδα της Ανδαλουσίας, αντικαθιστώντας τον Γκάτο Ρομέρο, ο οποίος δεν τα πήγε καθόλου καλά, μετρώντας επτά ήττες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία νίκη σε δέκα αγώνες στον πάγκο της.

Έπειτα από μια τριετία, ο Μίτσελ επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και αναλαμβάνει να σώσει όσο το δυνατόν πιο άνετα τη Μάλαγα, που προέρχεται από τρεις σερί ήττες και βρίσκεται στην 15η θέση της Primera Division. Υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με τους Ανδαλουσιάνους, με την ελπίδα των διοικούντων να την επαναφέρει στον ίσιο δρόμο, όπως έκανε και παλαιότερα με την Χετάφε.

Ο 54χρονος είχε ακουστεί και για τον πάγκο της Λας Πάλμας, ενώ θυμίζουμε πως έχει κοουτσάρει την Ράγιο Βαγιεκάνο, την Ρεάλ Μαδρίτης Β', την Χετάφε, την Σεβίλλξ, τον Ολυμπιακό και τη Μαρσέιγ. Η Μάλαγα είναι ο 7ος προπονητικός του σταθμός και στόχος του είναι να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ