LA LIGA

Επίσημο: Δανεικός στη Σεβίλλη ο Νασρί

Επίσημο: Δανεικός στη Σεβίλλη ο Νασρί
Νασρί Σεβίλλη

Μια ακόμα αποχώρηση σημειώθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών από το "Etihad Stadium", καθώς η Μάντσεστερ Σίτι παραχώρησε ως δανεικό τον Σαμίρ Νασρί στη Σεβίλλη.

Αποχωρήσεων συνέχεια για την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι "πολίτες" την τελευταία μέρα των μεταγραφών αποχαιρετούν, μετά τους Τζo Χαρτ και Γουίλφριντ Μπονί, και τον Σαμίρ Νασρί.

Ο 29χρονος Γάλλος, όπως και οι δύο προαναφερθέντες, παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Επόμενη ποδοσφαιρική στέγη για τον πρώην άσσο της Άρσεναλ θα είναι η Σεβίλλη, με την οποία θα αγωνιστεί και στο Champions League.

O Γάλλος μέσος δεν υπολογίζονταν ως βασικός για την νέα αγωνιστική σεζόν, πράγμα που επιβεβαιώθηκε λίγες μέρες πριν, όταν πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Νολίτο στο 75ο λεπτό στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ.

Ο προπονητής της Σεβίλλης Χόρχε Σαμπαόλι, ύστερα από την παραχώρηση του Κονοπλιάνκα στη Σάλκε αναζητούσε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Νασρί και έτσι "άναψε" το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Οι "ροχιμπλάνκος" της Ανδαλουσίας κινήθηκαν αστραπιαία για να αποσπάσουν την υπογραφή του Γάλλου μέσου, κάτι που έγινε πραγματικότητα λίγες μόλις ώρες πριν εκπνεύσει η τρέχουσα (θερινή) μεταγραφική περίοδος. Ενδιαφέρον μάλιστα για τον Νασρί είχε εκφράσει και η Μπεσίκτας.

Ο Γάλλος μέσος αποχωρεί από το μεγάλο νησί, μετά από οχτώ χρόνια, τα τελευταία πέντε εκ των οποίων αγωνίστηκε φορώντας τη φανέλα των "πολιτών". Την περίοδο 2008-11 έπαιξε στους "κανονιέρηδες".

Τη μετακίνηση του Νασρί στην Ισπανία για λογαριασμό της Σεβίλλης ανακοίνωσαν τόσο η νέα όσο και η πρώην ομάδα του.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ