LA LIGA

Επική γκάφα από Χιχόν που μπέρδεψε τους οπαδούς της με της Ατλέτικο

Επική γκάφα από Χιχόν που μπέρδεψε τους οπαδούς της με της Ατλέτικο

Η Χιχόν υπέπεσε σε γκάφα στην προσπάθειά της να κινητοποιήσει από τα social media οπαδούς της στην Παμπλόνα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Οσασούνα, καθώς δημοσίευσε φωτογραφία με αντίστοιχους της Ατλέτικο.

Οι εμφανίσεις των Σπόρτινγκ Χιχόν και Ατλέτικο Μαδρίτης μοιάζουν εκπληκτικά ως προς τη μορφή και τα χρώματά τους. Τόσο που η πρώτη υπέπεσε σε γκάφα από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media στην προσπάθειά της να κινητοποιήσει τους οπαδούς και τις λέσχες της να ταξιδέψουν στην Παμπλόνα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Οσασούνα, την Κυριακή 23 Απρίλη για την 33η αγωνιστική της La Liga.

Αυτό το ματς μπορεί να αποβεί καθοριστικό για την προσπάθεια που κάνει η Χιχόν να μείνει στην πρώτη ισπανική κατηγορία. Μετά από 27 ματς, η Οσασούνα έχει συγκεντρώσει μόλις 11 βαθμούς, βρίσκεται στην τελευταία (20ή) θέση και δεν έχει ουσιαστικά ελπίδες παραμονής. Η Χιχόν βρίσκεται στην προτελευταία (19η) θέση με 18 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη 17η Γρανάδα και επτά λιγότερους από την 17η και πρώτη εκτός ζώνης υποβιβασμού, Λεγκανές.

Διατηρεί ακόμη τις ελπίδες της να παραμείνει στη La Liga και θα προσπαθήσει να το κάνει στις τελευταίες αγωνιστικές. Στο μήνυμά της μέσω των social media, ωστόσο, η Χιχόν υπέπεσε σε λάθος. Δημοσίευσε μια φωτογραφία με οπαδούς, μόνο που αυτοί ήταν της Ατλέτικο!!! Παρά τις "παραινέσεις" των οπαδών της να διαγραφεί το tweet, η Χιχόν διατηρεί ακόμη τη δημοσίευση.

Δείτε το tweet της Χιχόν:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ