LA LIGA

Εντιμάρ: "Συγχωρώ τον Κριστιάνο"

Εντιμάρ: "Συγχωρώ τον Κριστιάνο"

Το "θύμα" του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Κόρδοβα-Ρεάλ, Εντιμάρ, έδωσε... άφεση αμαρτιών στον Πορτογάλο και εξέφρασε την ελπίδα να είναι φυσιολογική η τιμωρία του.

Ο Εντιμάρ, ο οποίος δέχτηκε επίθεση (με μπουνιά και κλωτσιά) από τον Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του αγώνα Κόρδοβα-Ρεάλ με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Πορτογάλος, μίλησε μετά την αναμέτρηση στην "As" και έδωσε τη δική του εκδοχή για το συμβάν.

"Ήταν μία φάση που ο Κριστιάνο ήταν νευριασμένος και λίγο απογοητευμένος επειδή τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τη Ρεάλ. Είναι όμως κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε.

Συνέβη και δεν μπορεί να γίνει κάτι. Έχω συγχωρέσει πάντως τον Κριστιάνο και δεν του κρατάω κακία. Είδα την απολογία του μέσω των social media , δεν μιλήσαμε μετά το παιχνίδι. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα στο τηλέφωνο" , δήλωσε χαρακτηριστικά ο αμυντικός της Κόρδοβα.

Σε ερώτηση δε για το αν περιμένει να τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό ο Κριστιάνο, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει πέρα από τα ματς με Σοθιεδάδ και Σεβίλλη και το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Εντιμάρ σχολίασε:

"Ο Κριστιάνο θα πρέπει να έχει μία φυσιολογική τιμωρία, τίποτα περισσότερο. Δεν θέλω να του κάνω κακό και ελπίζω να παραμείνει ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο".

Κόρδοβα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ