LA LIGA

Εμενίκε: "Έτοιμος να αγωνιστώ κόντρα στη Μάλαγα"

Εμενίκε: "Έτοιμος να αγωνιστώ κόντρα στη Μάλαγα"

Ο Εμάνουελ Εμενίκε παρουσιάστηκε επίσημα την Παρασκευή (2/2) στο "Estadio de Gran Canaria" και δήλωσε έτοιμος ακόμη και για το ματς της Δευτέρας (5/2) κόντρα στη Μάλαγα.

Ο Νιγηριανός μετά από ένα πολύ κακό πρώτο εξάμηνο της σεζόν στον Ολυμπιακό, την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής βρήκε συμβόλαιο συνεργασίας με την Λας Πάλμας, την οποία και καλείται να βοηθήσει στο πολύ δύσκολο έργο της αποφυγής του υποβιβασμού.

Ο Εμενίκε πάντως εμφανίστηκε πολύ σίγουρος για τον εαυτό του στις δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της παρουσίασης του από τον ισπανικό σύλλογο την Παρασκευή (2/2).

"Δεν έπαιζα τον τελευταίο καιρό λόγω ενός τραυματισμού, αλλά τώρα νιώθω υπέροχα. Είναι σκληρή λίγκα η ισπανική, αλλά πιστεύω στις ικανότητες μου και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στη Λας Πάλμας.

Εμενίκε: "Έτοιμος να αγωνιστώ κόντρα στη Μάλαγα"

Έχω μεγάλη εμπειρία, αλλά πάντα προσπαθώ να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις του προπονητή. Αν μου ζητήσει να παίξω την Δευτέρα κόντρα στη Μάλαγα, είμαι σε θέση να το κάνω.

Εμενίκε: "Έτοιμος να αγωνιστώ κόντρα στη Μάλαγα"

Είμαι επιθετικός, νιώθω άνετα σε αυτή τη θέση, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας. Ξέρω ότι θα έρθουν σύντομα και τα γκολ, δεν μπορώ να δεσμευτώ σε έναν ακριβή αριθμό φυσικά, αλλά θα προσπαθήσω να πετύχω όσα περισσότερα γίνεται", τόνισε ο Νιγηριανός φορ με την ολοκλήρωση της παρουσίασης του στο "Estadio de Gran Canaria".

Photo credits: udlaspalmas.es

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ